Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.12.2010 | 10:08

Η ορκωμοσία του Γ. Καμίνη – Νέο ξεκίνημα και για τον Η. Ψινάκη!

Η ορκωμοσία του Γ. Καμίνη – Νέο ξεκίνημα και για τον Η. Ψινάκη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Χθες το απόγευμα έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην Πλατεία Κοτζιά η ορκωμοσία του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και των δημοτικών συμβούλων. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ηλίας Ψινάκης, που τράβηξε πάνω του τα φλας των δημοσιογράφων.
 
Στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων και των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Συγκεκριμένα, μαζί με τον κ. Καμίνη, ορκίστηκαν επίσης οι 148 Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων. 
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ηλία Ψινάκης που ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος και ο Γιώργος Αμυράς που έφθασε στο Δημαρχιακό Μέγαρο με ποδήλατο.
 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία, έγιναν δηλώσεις από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, πλην αυτής του απερχόμενου δημάρχου Αθηναίων. Ο οποίος, μάλιστα, σε δήλωσή του μετά την τελετή, αντέδρασε έντονα για το γεγονός αυτό.
 
Ο Ν. Σοφιανός της Λαϊκής Συσπείρωσης δήλωσε πως “οι κομμουνιστές δηλώνουν πως θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του λαού”, αναφορά στους διαμαρτυρόμενους συμβασιούχους, ενώ η Ελένη Πορτάλιου δήλωσε πως “δεν θα υπακούσουμε στους αντισυνταγματικούς νόμους του Μνημονίου” και ζήτησε τον διαχωρισμό Εκκλησίας και κράτους.
 
Αμέσως μετά την εκδήλωση, ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξαπέλυσε πυρά κατά των επικεφαλής των παρατάξεων αλλά και της νέας δημοτικής αρχής. “Τα όσα πρωτοφανή διαδραματίστηκαν στη σημερινή ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για πρώτη φορά μετά από 176 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Αθηναίων, αποτελούν ντροπή για την ιστορία της πόλεως των Αθηνών με ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής”, τόνισε σε ανακοίνωσή του.
 
Δες φωτογραφίες από την ορκωμοσία:

Ο πρώην Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης!


Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης


Ο Ηλίας Ψινάκης


"Κλέβει" την παράσταση ο διάσημος μάνατζερ


Ο Γιώργος Αμυράς έφθασε στο Δημαρχείο με το ποδηλατό του


Η Βασία Τριφύλλη


Ο Γιώργος Κατσαρός


Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10