Πού διασκέδασαν χθες Α. Ρέμος – Υ. Μπόσνιακ; Δες φωτογραφίες

Το βράδυ της Παρασκευής πλήθος επωνύμων βρέθηκε στα “Αστέρια Γλυφάδας” όπου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ο Στέλιος Ρόκκος με τον Δήμο Αναστασιάδη! Πρόκειται για το εναλλακτικό σχήμα του περασμένου πλέον χειμώνα, που μας απασχόλησε όσο κανένα άλλο και συμπλήρωσε πέντε μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες συνεχίζουν σε λίγες εβδομάδες στον ίδιο χώρο με ανανεωμένη διάθεση και μας υπόσχονται υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές! Εκεί λοιπόν, προκειμένου να τους απολαύσουν βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Το ζευγάρι ήταν χαλαρό κι ευδιάθετο, ενώ η Υβόννη έστειλε ένα γλυκό βλέμμα στον φωτογραφικό φακό του TLIFE!

Την παρέα τους συμπλήρωναν καλοί τους φίλοι, όπως ο Κώστας Πηλαδάκης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό ο Αντώνης Ρέμος στην τελευταία του εμφάνιση στο Διογένης Studio… “Και τώρα να σας πω και κάτι για το χειμώνα που έρχεται. Θέλετε να σας πω; Έμεινα εδώ…”.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Στέλιο Ρόκκο τον ερχόμενο χειμώνα και αναμένεται να ταξιδέψουν τον κόσμο με τα υπέροχα τραγούδια τους και να μαγέψουν με τις μοναδικές φωνές τους.

Τέλος, όσον αφορά στο ερωτευμένο ζευγάρι, φαίνεται πως ο Αντώνης και η Υβόννη διανύουν μια από τις καλύτερές τους περιόδους! Το τελευταίο χρονικό διάστημα, απολαμβάνουν πολλές κοινές τους νυχτερινές εξόδους, αλλά και αποδράσεις σε μαγευτικές τοποθεσίες.

Πάρε τώρα μια γεύση από τη χθεσινή βραδιά:

Read More

And More