Το TLIFE στην πρεμιέρα Ρέμου – Ηλιάδη στη Θεσσαλονίκη! Βίντεο και φωτογραφίες

Πανικός έγινε την Παρασκευή στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Αγγελική Ηλιάδη στη Θεσσαλονίκη! Οι δύο τραγουδιστές ξεσήκωσαν το κοινό της συμπρωτεύουσας με τις επιτυχίες τους και το κέφι τους.

Η Αγγελική και ο Αντώνης είναι πολύ χαρούμενοι για την μουσική τους συνάντηση στο Politia καθώς εκτός από το ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις, αγαπούν και οι δύο ιδιαίτερα το κοινό της πόλης. Το οποίο τους τίμησε με την παρουσία του! Εκεί, φυσικά, ήταν και το TLIFE με τον συνεργάτη μας Τάσο Λεοντιάδη για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα…

Η Αγγελική εμφανίστηκε με ένα λευκό σέξι φόρεμα της σχεδιάστριας Maria Patelis και κέρδισε τις εντυπώσεις. Το ίδιο σέξι ήταν και στην επόμενη εμφάνισή της με ένα μπεζ φόρεμα που αναδείκνυε το μπούστο της. To styling ήταν του Μιχάλη Τσούκα και του Μάριου Κυπριώτη ενώ τα μαλλιά της τραγουδίστριας επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης.

Όμορφη και λαμπερή ευχαρίστησε τον κόσμο και είπε πόσο χαρούμενη νιώθει που τραγουδάει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αντώνης με τζιν, ένα T-shirt και σακάκι από πάνω, χαλαρός και ευδιάθετος αναφέρθηκε στο πόσο πολύ αγαπάει την πόλη, που είναι άλλωστε και η ιδιαίτερη πατρίδα του. Από τα πρώτα τραπέζια δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείπει και η σύντροφός του Υβόννη Μπόσνιακ, όπως βλέπεις στο βίντεο του TLIFE.

Το μοντέλο είναι πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή σε κάθε του ξεκίνημα και ειδικά φέτος το καλοκαίρι είναι αχώριστοι! Μαζί της ήταν η μητέρα του Αντώνη που μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και ο κολλητός του φίλος, Κώστας Πηλαδάκης.

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και ο τραγουδιστής Κώστας Καρράς που θαύμασε τους συναδέλφους του με τους οποίους έχει ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις.

Δες στιγμιότυπα από το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών και την Υβόννη στα πρώτα τραπέζια:

Read More

And More