Η ζωή της Ρίας Αντωνίου στην Ιταλία μέσα από δικές της φωτογραφίες

Η Ρία Αντωνίου έχει μαγέψει τους Ιταλούς. Το ξανθό μοντέλο, το βράδυ του Σαββάτου κατάφερε να αποσπάσει την τρίτη θέση στον τελικό του “Ballando con le stelle”. Η ίδια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του ιταλικού κοινού παρόλο που δεν είχε με το μέρος της την επιτροπή. Βέβαια, σε όλα αυτά την βοήθησε ο Ηλίας Πανταζόπουλος ο οποίος φρόντισε να την στείλει εκεί και να της κλείσει δουλειές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και το χορευτικό show.

Η εξέλιξή της στο χορό ήταν σίγουρα κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο αλλά και η προσπάθειά της να αντεπεξέλθει σε μία μακρινή χώρα είναι αξιότιμη. “Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη δουλεία και ειδικά στην Ιταλία, που υπάρχουν μοντέλα από όλο τον κόσμο. Είναι δύσκολα, όταν πρωτοήρθα έμενα μόνη μου, ήταν η πρώτη φόρα ήταν δύσκολα αλλά και μια ωραία εμπειρία”, εκμυστηρεύτηκε η Ρία στην Τατιάνα.

Δες πως περνάει η Ρία στην Ιταλία μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στο twitter της:


Η κλήση που πήρε… Όχι οδηγώντας αλλά περπατώντας! Επειδή δεν πλήρωσε την κάρτα του μετρό


Με το παρεάκι της στο Μιλάνο, λίγο πριν φάει την κλήση…


H στάση Maciachini στο μετρό. Σίγουρα όχι η αγαπημένη της αφού εδώ έπεσε και έφαγε τα μούτρα της! Φορούσε φόρεμα και κατέβηκε τις σκάλες κουτρουβαλώντας. Αυτό που έμεινε ήταν ένα διάστρεμμα


Το μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής της έτρεχε απο φωτογράφηση σε φωτογράφηση!


Μία από τις δουλειές που έκανε εκεί ήταν η καμπάνια της JHills στη Ρώμη


Οι γλυκές στιγμές της στο Μιλάνο! Λατρεύει να τρώει gelato (παγωτό) και το αγαπημένο της είναι η κανέλα. Όταν της λείπει η Ελλάδα χτυπάει ένα ή και δύο και στανιάρει!


Μέχρι και στο παλάτι του Ναπολέοντα έκανε φωτογράφηση! Έκανε όμως και ζημιά, έσπασε ένα κειμήλιο και το έκρυψε κάτω από τον καναπέ…

Από τα πράγματα που απολάμβανε στο Μιλάνο ήταν οι βόλτες στην Porta Genova. Η πιο όμορφη γειτονιά της πόλης με τα γραφικά εστιατόρια και το κανάλι. Εκεί, συχνάζουν οι διανοούμενοι Μιλανέζοι.

Read More

And More