Πρεμιέρα με πολλούς celebrities για την Χ. Ρώπα! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου έκανε χθες η θεατρική παράσταση “Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;” με την Άννα Παναγιωτοπούλου, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την Χρύσα Ρώπα, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Παντελή Καναράκη…
Ένα καστ “αγανακτισμέων” πρωταγωνιστών, περιοδεύουν φέτος το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα παρουσιάζοντας μια σύγχρονη και πολύ επίκαιρη επιθεώρηση.Τα κείμενα υπογράφουν η Άννα Παναγιωτοπούλου, ο Αλέξης Καλλίτσης και ο Μίνως Θεοχάρης. Τη μουσική ανέλαβε ο Διονύσης Τσακνής και τα κοστούμια η Αναστασία Αρσένη.

Στην πρώτη παράσταση της φετινής τους περιοδείας έδωσαν το “παρών” πολλοί επώνυμοι από την ελληνική showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου, η Μπέσσυ Μάλφα, η Έλλη Κοκκίνου, η Ελισάβετ Μουτάφη, η Άβα Γαλανοπούλου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Αντώνης Λουδάρος, η Μαρία Σολωμού, ο Τάκης ζαχαράτος και πολλοί άλλοι.

Η Άννα Παναγιωτοπoύλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Χρύσα Ρώπα, οΑντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν, σε πανελλαδικό επίπεδο, όλους τους Έλληνες με γέλια, γέλια, γέλια, μπρίο και τρελό κέφι! Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Γιώργος Τσούρμας, η Κατερίνα Δημάδη.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Αλέξανδρος Σταύρου με την Μαρία Κορινθίου

Ελισσάβετ Μουτάφη

Βάσια Τριφύλλη, Τάνια Τρύπη

Φώτης Σεργουλόπουλος

Βασιλική Ανδρίτσου

Μίμης Πλέσσας με την σύζυγό του Λουκίλα Καρέρ

Τάκης Ζαχαράτος με τον Μάνο Ελευθερίου

Σούλη Σαμπάχ και Μαρία Ιωαννίδου

Άβα Γαλανοπούλου

Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Αντώνης Λουδάρος

Δημήτρης Αποστόλου

Read More

And More