Δ. Ρουμπέση: Ποιος είναι ο πατέρας του μικρού της πρίγκιπα; Δες φωτογραφίες

Η Δήμητρα Ρουμπέση έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Ωστόσο δεν γνωρίζαμε για αυτό το νέο της ξεκίνημα και είχαμε χάσει τα ίχνη της μετά τον χωρισμό της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη συμμετοχή της στο πάνελ του Super Star.

O νέος σύντροφος λοιπόν της Δήμητρας, ονομάζεται Γιάννης Λιβέρης και κατάγεται από τη Ζάκυνθο όπου διατηρεί Bistro Beach Bar κοντά στην παραλία του Λαγανά.

Tο μαγαζί αυτό είναι μία από τις μεγάλες του αγάπες μετά τη μουσική αφού για χρόνια παίζει μουσική στο μαγαζί Barrage και εξακολουθεί να παίζει και στο δικό του μαγαζί. Μάλιστα είναι γνωστός και ως dj Ioannis. Tελευταία φορά έπαιξε σε πάρτυ του Barrage, στις 30 Απριλίου!

Είναι 37 χρονών και με τη Δήμητρα έχουν περάσει πολύ χρόνο στη Ζάκυνθο. Το ειδυλλιακό μέρος άλλωστε βοήθησε στο να ανθίσει ο έρωτάς τους.

Πληροφορίες θέλουν τον 37χρονο επιχειρηματία και τη Δήμητρα Ρουμπέση να σκέφτονται να ζήσουν μόνιμα στη Ζάκυνθο με τον καρπό του έρωτά τους!

Συγγενής μάλιστα του Γιάννη Λιβέρη έσπευσε να γράψει στον τοίχο του facebook του: “Συγχαρητήρια μπαμπά! Να σου ζήσει ο γιος!”

Ενώ άτομο της οικογένειας Λιβέρη δήλωσε σήμερα στο TLIFE: “Ναι, ο Γιάννης έγινε πατέρας και βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τη Δήμητρα! Ο Γιάννης γεννήθηκε στο Σικάγο και ήρθε στην Ελλάδα στα εννιά του χρόνια. Έχει άλλα 3 αδέρφια, έναν αδερφό και δύο αδερφές. Στη Ζάκυνθο διατηρεί ένα οικογενειακό εστιατόριο στην παραλία και παράλληλα είναι και dj!

Με τη Δήμητρα γνωρίστηκαν στην Αθήνα. Όλο αυτό τον καιρό που είναι μαζί, πηγαινοέρχονται στη Ζάκυνθο. Τώρα με τον ερχομό του μωρού, μάλλον θα έρθουν όλοι εδώ στο νησί, αφού και οι δουλειές του Γιάννη είναι στη Ζάκυνθο! Σαν οικογένεια είναι χαμηλών τόνων κι έτσι αποφάσισαν από κοινού να μην βγάζουν τη ζωή τους στη δημοσιότητα

Read More

And More