Ρ. Κορομηλά: Backstage από τη λαμπερή εμφάνιση, ο θαυμασμός από τον Δούκα Γ. Ρομανόφ και το νέο βήμα!

Μια βραδιά με καλό σκοπό, ανέλαβε να παρουσιάσει η Ρούλα Κορομηλά την Τετάρτη. Η οικοδέσποινα του φιλανθρωπικού event ήταν η Χρυσάνθη Λαιμού, που οργάνωσε την εκδήλωση για την κοινωφελή οργάνωση “Life action trust”, της οποίας η γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας είναι πρόεδρος και ιδρύτρια. Η παρουσιάστρια μάλιστα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην Χρυσάνθη Λαιμού και θα υπάρξει μετέπειτα συνεργασία στο Λονδίνο.

Oι εκλεκτοί καλεσμένοι ήταν πολλοί και το παρασκήνιο της βραδιάς μεγάλο! Η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια κομψή εμφάνιση, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Γιάννης Αγγελάκης ο οποίος ήταν και ο μακιγιέρ της στο show “Μπράβο” και το ντύσιμό της το εμπιστεύτηκε στα χέρια της Κύπριας σχεδιάστριας Λεβίνια Κονυλιάν.

Η Ρούλα, έφτασε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, με πολλή όρεξη κι έχοντας στο πλευρό της τον καλό της φίλο Τάκη Ζαχαράτο. Κατά τη διάρκεια της παρουσιάσης μάλιστα, ο Τάκης ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με τη Ρούλα αυτοσχεδίασαν κι έκαναν τους πάντες να χειροκροτούν και να γελούν με την ψυχή τους. Δεν παρέλειψαν μάλιστα να διηγηθούν την ιστορία γνωριμίας τους…

Η Ρούλα αυτή την περίοδο νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ για τις επιλογές της και ετοιμάζει κάτι μεγαλεπήβολο, έχοντας στοιχεία από την ισχυρή προσωπικότητά της. Η καθημερινότητά της είναι πολύ δημιουργική, αφού για εκείνη η λεπτομέρεια είναι που μετράει κι έτσι ασχολείται με τα πάντα που αφορούν στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

Την μεγάλη βραδιά του event, η παρουσιάστρια δεν κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις των καλεσμένων αλλά και τον θαυμασμό του μεγάλου Δούκα της Ρωσίας Γεωργίου Ρομανόφ, που συζήτησαν μεταξύ τους αρκετά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν από την προηγούμενη βραδιά, όταν δείπνησαν με μεγάλη παρέα στο Salon De Bricolage.

Με τον Γεώργιο Ρομανόφ

Στο τέλος της βραδιάς η Ρούλα Κορομηλά και ο Τάκης Ζαχαράτος κάθισαν στο τραπέζι της Χρυσάνθης Λαιμού και μαζί τους ήταν και δύο μεγάλοι επιχειρηματίες του εξωτερικού. Όλοι μαζί συζήτησαν μεταξύ άλλων και για διάφορα ζητήματα της χώρας μας και οι δύο άντρες ανταγωνίζονταν γαι το ποιος θα κερδίσει περισσότερο το ενδιαφέρον της Ρούλας, κάνοντας την παρουσιάστρια να το αντιμετωπίσει όλο αυτό με χιούμορ αλλά και με τις ατάκες του Τάκη Ζαχαράτου, έχοντάς τον στο πλευρό της.

Γιώργος Ντάβλας, Λεβίνια Κονυλιάν, Γεώργιος Ρομανόφ, Ρούλα Κορομηλά, Τάκης Ζαχαράτος

Η Ρούλα με την αγαπημένη της φίλη Μέμα Σιμωνετάτου – Αγαπηνού

Read More

And More