Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.04.2014 | 15:09
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Ρούλα Κορομηλά: Οι στυλιστικές της επιλογές και η ψυχολογία της πριν το 2ο live J2US!

Ρούλα Κορομηλά: Οι στυλιστικές της επιλογές και η ψυχολογία της πριν το 2ο live J2US!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για το δεύτερο live show του Just The Two Of Us, ετοιμάζεται η Ρούλα Κορομηλά και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές.
Αν και το πρώτο live σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως όλοι είναι ήρεμοι και γνωρίζουν αρκετά καλά πως δεν κρίνεται ένα show από την πρεμιέρα του και μόνο.

Την πρώτη φορά η Ρούλα Κορομηλά, φόρεσε μια δημιουργία της σχεδιάστριας Λεβίνια Κονυλιάν που την επιλέγει αρκετά συχνά. Μία από εκείνη ήταν και όταν ανέλαβε να παρουσιάσει την εκδήλωση για την κοινωφελή οργάνωση “Life action trust”.

/

Πρόσφατα την είδαμε και πάλι στο ατελιέ της να επιλέγει ένα σύνολο για κάποια εμφάνισή της εκτός τηλεοπτικών δρώμενων, ενώ στο αυριανό show θα φορέσει μια δημιουργία του σχεδιαστή Miltos, σε διαφορετικά χρώματα από το μαύρο που επέλεξε την πρώτη φορά.

Στο ατελιέ της Λεβίνια


Όσο για το πώς αντιδρά η Ρούλα στις διάφορες κριτικές που ακούγονται για εκείνη; Σύμφωνα με το περιβάλλον της, ούτε τις διαβάζει, ούτε ασχολείται! Βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση της ζωής της και δεν την ακουμπά τίποτα. Το μόνο που κάνει είναι να γελάει με ό,τι φτάνει στ' αυτιά της. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι από τη στιγμή που αποφασίζει να κάνει κάτι, το ολοκληρώνει με επιτυχία.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10