Σ. Ρουβάς: Με την Αναστασία στην πρεμιέρα του “Μάικ Φασολάκη”. Ποιοι άλλοι πήγαν! Φωτογραφίες

“Οι περιπέτειες του Μαϊκ”, η τρυφερή ιστορία, που έγραψε η Μαρί Κυριακού για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έκανε το Σάββατο το μεσημέρι, πρεμιέρα στο θεατρικό σανίδι στο Θέατρο «Αλίκη». Πρωταγωνιστές της παράστασης ο Αργύρης Αγγέλου και η Βανέσσα Αδαμοπούλου.

Στην παράσταση βρέθηκε ο πρόεδρος του ομίλου Αnt1 M. Κυριακού, η συγγραφέας του έργου Μαρί Κυριακού, ο Σάκης Ρουβάς με την κόρη του Αναστασία, ο Γιάννης Λάτσιος με τα παιδιά του, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η ηθοποιός Έλενα Κρίτα με την εγγονή της, και πολλοί άλλοι.
Μέσα από μια πλούσια παράσταση, οι μικροί θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδρομή του Μάικ ενός μικρού φασολιού, που ξεριζώνεται από το δένδρο του, «το σπίτι του» και χάνει την οικογένεια του. Τους γονείς του και τα αδέλφια του.
Η παράσταση που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου μας επιφυλάσσει μια συμμετοχή – έκπληξη αφού ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς, αγαπημένος μικρών και μεγάλων, συναντά τον πιο αγαπημένο ήρωα των παιδιών, τον Μάικ το Φασολάκη! Μ’ ένα μαγνητοσκοπημένο στιγμιότυπο με τον ίδιο και τη Μαρί Κυριακού η παράσταση φωτίζεται από τη λάμψη του βάζοντας τη δική του χαρακτηριστική πινελιά.

Η μικρή Αναστασία που φόρεσε ένα δαντελένιο μπλε φόρεμα και μπεζ σουέτ μποτάκια ήταν απλά υπέροχη ενώ ο Σάκης δεν σταμάτησε στιγμή να της μιλάει και να της εξηγεί …τα πάντα!
Για την συμμετοχή του στην παράσταση ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε: «Ευχαριστώ τη Μαρί Κυριακού που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχω δημιουργικά σε μια ξεχωριστή παράσταση, όπως είναι «Οι περιπέτειες του Μάικ», φτιαγμένη με πολλή αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά. Είναι ένα έργο γεμάτο αγάπη που περνάει σημαντικά μηνύματα και πολύ όμορφα συναισθήματα στα παιδιά. Χαίρομαι πολύ που θα βρεθώ κοντά στα παιδιά μέσα από αυτή την παράσταση που πιστεύω ότι θα απολαύσουν και θα αγαπήσουν γιατί είναι γεμάτη συναίσθημα, τρυφερότητα και αγάπη. Είναι μια συνεργασία που πρωταρχικό και τελικό στόχο έχει να κάνει όλα τα παιδιά, χαρούμενα και ευτυχισμένα».
Σ’ έναν εχθρικό κόσμο, άγνωστο, ο Μάικ μαθαίνει να αντιμετωπίζει τους κινδύνους με θάρρος, με χιούμορ, με «όπλο» την αθωότητα του.
Όμως μέσα από μια πορεία γεμάτη περιπέτειες, ο Μάικ ο Φασολάκης, θα βρει τη φιλία και την ασφάλεια στο πρόσωπο της Αγάπης και ένα καινούργιο «σπίτι». Τον κήπο της. Θα μάθει πόσο σημαντική είναι η φιλία γνωρίζοντας καινούργιους φίλους. Τον Βλάρο τον Γλάρο, τα δύο Πουλάκια, τον Σβέρδα και την Σβίρδα, το Σάλι το Σαλιγκάρι, τη Φουρφουρίτσα τη Φραγκοσυκιά.

Read More

And More