Σ. Ρουβάς – Κ. Ζυγούλη: Η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με την γέννηση της δεύτερης κόρης!

Το νέο μέλος της οικογένειάς τους καλωσόρισαν χθες ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι βρέθηκε στο μαιευτήριο το βράδυ της Τετάρτης για την τελευταία επίσκεψη στο γυναικολόγο και στις 10 το επόμενο πρωί, η Κάτια μπήκε στην ιδιωτική κλινική και ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Το πανέμορφο κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο και έχει γενέθλια με δύο μέρες διαφορά από τον μπαμπά της!

Η γέννηση της δεσποινίδας Ρουβά έγινε η είδηση της ημέρας και φυσικά το TLIFE έψαξε και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες.

Γεννήθηκε λίγο μετά τις 12:00 με καισαρική. Ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι, όπως δήλωσε στο TLIFE ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Ελπιδοφόρος Δουράτσος, με βάρος 3.800. Όλα κύλησαν ομαλά και μαμά και κόρη δεν χρειάστηκαν τίποτα ιδιαίτερο. “Η κυρία Ζυγούλη και το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι“, μας λέει ο γιατρός.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε πως νιώθει κι εκείνος που φέρνει στον κόσμο το τρίτο μωρό του Σάκη: “Με αγαπανε πολύ και τους αγαπάω κι εγώ. Είμαι σαν μέλος της οικογένειας πια και σίγουρα θα πάμε και για το τέταρτο

Ο τραγουδιστής βρισκόταν σε όλη την διαδικασία του τοκετού στον προθάλαμο και παρακολουθούσε μέσα από το τζάμι. Αυτό δεν τον εμπόδισε να απαθανατίσει με την κάμερά του τις όμορφες στιγμές. Ακριβώς όπως έκανε και στα δύο άλλα του παιδιά, την Αναστασία και τον Αλέξανδρο!

Ο Σάκης παρέμεινε όλο το βράδυ στο μαιευτήριο στο πλευρό της Κάτιας. Δεν παρέλειψε όμως να πει κι ένα δημόσιο ευχαριστώ στην μητέρα των παιδιών του μέσα από την σελίδα του στο twitter. Η δεύτερη κόρη της οικογένειας Ρουβά έχει φέρει μεγάλη χαρά τόσο στο ζευγάρι όσο και στους δικούς τους ανθρώπους.


Ο Σάκης και η Κάτια φεύγουν από το μαιευτήριο με την Αναστασία


Το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του τον Αλέξανδρο

Οι διάσημοι φίλοι τους έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι να τους ζήσει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολίασαν, ανάμεσά τους και ο κ. Δουράτσος, ότι ο Σάκης ετοιμάζεται τώρα και για το τέταρτο παιδί! Πολλές φορές άλλωστε και ο τραγουδιστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει μία μεγάλη οικογένεια. Μέχρι στιγμής καλά το πάει!

Read More

And More