Σάκης Ρουβάς: Κάνει πασαρέλα και υπόσχεται στην Δούκισσα… “μακαρόνια με κιμά”! Δες το εκρηκτικό ντουέτο στη σκηνή

Την είδαμε πριν λίγο καιρό σε μια διαφορετική version του “Oops I dit it again” και χθες το βράδυ εμφανίστηκε στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του τραγούδησε “Εμένα Θες”. Η Δούκισσα Νομικού ήταν η μεγάλη έκπληξη του The Grand Finale στο The Ace oF Hearts Tour και όχι άδικα, αφού τραγούδησε, χόρεψε και έμαθε τα βασικά βήματα της πασαρέλας στον… Σάκη!
Ναι, καλά διάβασες, ο Σάκης έκανε χθες πασαρέλα στη σκηνή για χάρη της Δούκισσας και οι θαυμάστριες του έπαθαν πανικό. Με πολύ χιούμορ, αλλά και βηματισμό που έδειχνε αυτοπεποίθηση (για τον Σάκη Ρουβά μιλάμε, λογικό είναι!) “συναγωνίστηκε” την Δούκισσα στην πασαρέλα και της υποσχέθηκε πως θα της φτιάξει “μακαρόνια με κιμά” και την καλωσόρισε με τον πιο θερμό τρόπο στη σκηνή.

Αρχικά, οι δυο τους τραγούδησαν το “Εμένα θες”. Η Δούκισσα ήταν στο βάθος της σκηνής κρατώντας μια κιθάρα στα χέρια και ο Σάκης στο κέντρο του stage ερμηνεύοντας εναλλάξ τα κουπλέ του τραγουδιού. Μέχρι που συναντήθηκαν κάπου στο κέντρο, ολοκληρώνοντας την ερμηνεία με ερωτισμό, φλερτ και ένα φιλί του Σάκη στο μάγουλο της Δούκισσας.

Το “παιχνίδι” δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού ο Σάκης ζήτησε οδό και αριθμό από την παρουσιάστρια, διαβεβαιώνοντας την πως δεν πρέπει να φοβάται γιατί είναι “ακίνδυνη η τρέλα του”!

Read More

And More