Κάτια – Σάκης: Δεν αποχωρίζονται λεπτό τον μπέμπη! Tι δήλωσε ο μαιευτήρας της Κάτιας στο TLIFE

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Από μέρα σε μέρα, μάλιστα, το γνωστό ζευγάρι αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά αναμένεται να αναχωρήσουν για το σπιτάκι τους στον Νέο Βουτζά, που όλο αυτό το διάστημα ανακαινιζόταν προκειμένου να υποδεχτεί τον Ρουβά Junior!

Ο γνωστός τραγουδιστής, που βρισκόταν στη συμπρωτεύουσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει κάνει τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Παγκράτι – Κολλιάτσου. Ο ίδιος και η σύντροφός του, δεν αποχωρίζονται τον μπέμπη λεπτό και όπως δήλωσε στο TLIFE, ο μαιευτήρας της Κάτιας, ο Ρουβάς junior έχει πάρει χαρακτηριστικά και των δυο γονιών του!

Ας τα πάρουμε όλα όμως, από την αρχή…

Η Κάτια Ζυγούλη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής άρχισε να έχει τους πρώτους πόνους, -ήταν στον μήνα της, αλλά υπολογιζόταν να γεννήσει αργότερα- με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αμέσως στο μαιευτήριο ΛΗΤΩ. Ο αγαπημένος της Σάκης θεώρησε σωστό να αναβάλλει την προτελευταία εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχε φτάσει η ώρα να γνωρίσει το αδερφάκι της η μικρή Αναστασία!

Έτσι, το πρωί του Σαββάτου, το γνωστό μοντέλο, ύστερα από 15 ώρες τοκετού, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι, που ζύγιζε 3 κιλά και 340 γραμμάρια και είχε ύψος 53 εκατοστά.

Ο γνωστός γυναικόλογος – μαιευτήρας και Πρόεδρος του Επιστημονικού συμβουλίου του ΛΗΤΩ, Ελπιδοφόρος Δουράτσος, είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την Κάτια όταν έφερε στον κόσμο την μικρή Αναστασία και σε συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE ανέφερε το εξής:

“Η κυρία Ζυγούλη ήρθε το βράδυ της Παρασκευής στο μαιευτήριο και την παρακολούθησα αρκετές ώρες. Της δώσαμε μια ευκαιρία μήπως εξελιχθεί ο τοκετός της κανονικά και την παρακολουθήσαμε στενά. Το πρωί του Σαββάτου κρίναμε πως ήταν καλό το μωρό να γεννηθεί με καισαρική, όπως είχε γίνει και με την Αναστασία… Μπήκαμε στο χειρουργείο και κάναμε μια σύντομη και επιτυχή καισαρική.

Το ΛΗΤΩ ανήκει στον όμιλο ΥΓΕΙΑ και μάλιστα η Κάτια εγκαινίασε την αίθουσα τοκετών, στην οποία πρόσφατα έγινε πλήρης ανακαίνιση και έχει σπιτικό περιβάλλον. Μετά την καισαρική, εξέτασε η παιδίατρος το μωρό κι ύστερα η Κάτια με τον Σάκη και τον μπέμπη βρέθηκαν στο δωμάτιο αυτό.”.

Για την γέννηση του μωρού και τα πρώτα συναισθήματα της Κάτιας και του Σάκη συμπλήρωσε: “Όλα πήγαν καλά και το μωράκι που γεννήθηκε είχε βάρος 3, 340. Οι γονείς του ήταν πασιχαρείς και πολύ συγκινημένοι. Η κ. Ζυγούλη ήταν πολύ συγκινημένη, το ίδιο και ο Ρουβάς όταν πήρε στην αγκαλιά του τον γιο του. Η Κάτια θηλάζει τον μικρό Ρουβά κανονικότατα! Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα συνεργάσιμο, ψύχραιμοι κατά τη διάκρεια του τοκετού, είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και αγαπούν πολύ τα παιδιά τους…

Το μωράκι πρέπει να εξελιχθεί για να δούμε σε ποιον μοιάζει. Εγώ νομίζω ότι έχει πάρει στοιχεία και από τους δυο τους… Δεν ξέρουμε ακόμα, ακριβώς πότε θα αναχωρήσουν για το σπίτι τους όλοι μαζί, μάλλον όμως, προς το τέλος της εβδομάδας. Η Κάτια πάντως δεν αποχωρίζεται λεπτό το μωρό.”

Φυσικά, κλείνοντας, ο κ. Δουράτσος δεν θα μπορούσε να μην στείλει τις ευχές του για το ζευγάρι και τον μπέμπη: ”Εγώ εύχομαι στην Κάτια και τον Σάκη να κάνουν κι άλλα παιδιά γιατί είναι άνθρωποι που φέρονται σαν πραγματικοί γονείς, παρόλο που είναι τόσο προβεβλημένο ζευγάρι στη showbiz…

Όπως ξέρετε και οι δυο τους κάνουν φιλανθρωπίες στο Σύλλογο ”Ελπίδα”, έχουν μια γενικοτερή φροντίδα και ευαισθησία απέναντι στα παιδιά. Για τον μπέμπη εύχομαι να είναι τυχερός και υγιής. Τα υπόλοιπα θα έρθουν!

To TLIFE μάλιστα απαθανάτισε το μεσημέρι του Σαββάτου τον ευτυχισμένο -για δεύτερη φορά- χαζομπαμπά Σάκη, λίγες μόλις ώρες μετά τον ερχομό του γιου του, έξω από το μαιευτήριο. Φανερά ευτυχισμένος, δεν σταμάτησε να χαμογελάει…

Να τους ζήσει ο μπέμπης!

Read More

And More