Η Ακτή Πειραιώς «άνοιξε» όπως επιθυμούσε ο Σ. Μπουλάς – Βίντεο με τα συγκινητικά λόγια των φίλων του

Στην μνήμη του αγαπημένου τους Σάκη Μπουλά ήταν αφιερωμένη η χθεσινή παράσταση στην Ακτή Πειραιώς. Οι αγαπημένοι του φίλοι και συνεργάτες αποφάσισαν, λίγες ώρες μετά την κηδεία, να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο καλλιτέχνη με τον δικό τους τρόπο. Μέσα από τη μουσική. Άλλωστε ήταν κάτι που και εκείνος το είχε ζητήσει, λίγες μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Σάκης Μπουλάς είχε πει στους συνεργάτες του να μην σταματήσουν τις παραστάσεις στην γνωστή μουσική σκηνή σε περίπτωση που συνέβαινε το μοιραίο. Εκείνοι όμως δεν άντεξαν την ημέρα που πέθανε να ανέβουν στη σκηνή που τον φιλοξένησε τα τελευταία χρόνια.

Την επόμενη μέρα όμως, αφού τον αποχαιρέτησαν για πάντα στο κοιμητήριο Μελισσίων, φάνηκαν συνεπείς στην υπόσχεσή τους και έτσι ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και όλοι οι άλλοι συνεργάτες αφιέρωσαν την παράσταση του Σαββάτου στην μνήμη του.

Τα έσοδα της συγκεκριμένης βραδιάς θα διατεθούν, όπως τόνισε ο Διονύσης Σαββόπουλος, σε φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλα όσα έγιναν καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με βιντεάκια στα οποία συμμετείχε και ο Σάκης Μπουλάς. Δεν άλλαξαν σχεδόν τίποτα από την κανονική τους ροή και ο αγαπημένος τους φίλος ήταν δίπλα τους…

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανέλαβε το δύσκολο έργο να καλωσορίσει το ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί και πήρε λίγα λεπτά για να μιλήσει για την μεγάλη τους απώλεια. Μίλησε για την γνωριμία τους και τη φιλία τους ενώ αποκάλυψε την έκπληξη που τους περίμενε στο νεκροταφείο λίγο μετά την κηδεία.

Μελαγχόλησες…

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης που μίλησε για τον αδερφικό του φίλο αναφέροντας δύο ιστορίες για εκείνον.

Φυσικά, οι τρεις τους ερμήνευσαν δύο από τα πιο γνωστά τραγούδια του, το «Μπανάκι μανάκι» και το «Φλασάκι» με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα και με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, να τονίζει ότι θα θυμόμαστε για πάντα με χαρά τον Σάκη Μπουλά, όπως ακριβώς και με τους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, γιατί άφησε πίσω του σπουδαίο έργο.

Ήταν μία πολύ συναισθηματική βραδιά, με έντονη την παρουσία του Σάκη Μπουλά χωρίς όμως να στερεί από τον κόσμο την διασκέδαση.


Το συγκρότημα Encardia

Ήταν ακριβώς όπως θα την ήθελε και εκείνος που πάλεψε με τον καρκίνο γενναία έχοντας πάντα στη φαρέτρα του το χιούμορ και το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Δες κι άλλες φωτογραφίες από τη βραδιά!

Read More

And More