Γ. Ζουγανέλης – Λ. Μαχαιρίτσας: Θυμούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Σάκη Μπουλά! Βίντεο

Σαράντα χρόνια φιλίας ενώνουν τον Γιάννη Ζουγανέλη με τον Σάκη Μπουλά. Μεγάλωσαν μαζί και πέρασαν πολλά που τους έδεσαν ακόμη περισσότερο.

Ένα από αυτά ήταν και η μάχη που έδινε ο Σάκης Μπουλάς με τον καρκίνο. Ο κολλητός του φίλος ήταν πάντα στο πλευρό του, φύλακας άγγελος. Του στάθηκε και τον βοήθησε και αυτό του το αναγνώριζε και ο ίδιος.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε το 2010 στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου, είχε απαντήσει σε υποθετική ερώτηση πως ο τελευταίος άνθρωπος που ήθελε να αποχαιρετήσει στη γη ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης. Κι έτσι έγινε. Ήταν εκεί μέχρι την στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή.

Είναι εκεί και τώρα, τον μνημονεύει και μιλάει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Στην παράσταση που αφιέρωσαν στην μνήνη του χθες το βράδυ στην Ακτή Πειραιώς θυμήθηκε δύο ιστορίες με πρωταγωνιστή τον καλό του φίλο. Για να δείξει σε όλους ποιος ήταν ο Σάκης Μπουλάς πέρα από σπουδαίος καλλιτέχνης.

Την δική του ιστορία, αυτή της γνωριμίας τους, είπε και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ο τραγουδιστής υπογράμμισε πως θα τον θυμάται με χαρά τον φίλο του και αυτό πιστεύει πως θα κάνει και ο κόσμος.


Διάβασε επίσης:


Η Ακτή Πειραιώς «άνοιξε» όπως επιθυμούσε ο Σ. Μπουλάς – Τα συγκινητικά λόγια του Δ. Σαββόπουλου

Σάκης Μπουλάς: Όλα όσα είπαν οι δικοί του άνθρωποι στην κηδεία – Video

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά

Σ. Μπουλάς: Οι φίλοι του θυμούνται και τον αποχαιρετούν

Read More

And More