Σάκης Ρουβάς στο TLIFE: «Ανυπομονώ να ζήσω με τον κόσμο τα πιο δυνατά live!»

Κι εκεί που χαζεύεις στο αεροδρόμιο τoν πίνακα αναχωρήσεων ξαφνικά γυρνάς και βλέπεις ότι περπατάει δίπλα σου ο Σάκης Ρουβάς.

Τα λίγα δευτερόλεπτα που θα σου πάρει μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι όντως είναι αυτός, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή όλου του ” Ελευθέριος Βενιζέλος” και από το πουθενά σκάνε τα φλας.

Μια συνηθισμένη μέρα, με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, για τον κορυφαίο Έλληνα σταρ που έκανε όμως ξεχωριστή αυτή των υπολοίπων.

Να σου αναφέρω χαρακτηριστικά ότι μία κοπέλα από το προσωπικό εδάφους πήρε αμέσως τηλέφωνο κάποιον για να πει ότι είδε μόλις τον Σάκη και πόσο ωραίος είναι από κοντά.

Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί! Όλα αυτά συνέβησαν το πρωί της Τρίτης κι ενώ ο αγαπημένος σου τραγουδιστής ταξίδευε με προορισμό την συμπρωτεύουσα.

Ο λόγος που τον οδήγησε εκεί ήταν μια προγραμματισμένη ραδιοφωνική συνέντευξη. Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει και πάλι την Πέμπτη, 8 Μαΐου, καθώς θα παρουσιάσει το φαντασμαγορικό The ace of hearts tour στο Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει μέχρι τη Ξάνθη και το Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Φίλιππος Αμοιρίδης, ενώ σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το υπερθέαμα που ετοίμασε, στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.


Ανυπομονώ να ζήσουμε και με τον κόσμο της Λάρισας, της Θεσσαλονίκης και της Ξάνθης τα πιο δυνατά live!“, δήλωσε στο TLIFE o Σάκης Ρουβάς.

Μαζί του θα είναι, όπως και στον πρώτο σταθμό της περιοδείας, οι Onirama, η Ελένη Φουρέιρα, οι Boys and Noise και η dj και μουσική παραγωγός Xenia Ghali.

Ο Σάκης είναι ενθουσιασμένος για την συνέχεια του The ace of hearts Tour. “Δεν χορταίνω ποτέ να εισπράττω και να ανταλλάσσω την ενέργειά μου με αυτή του κόσμου”, υποστήριξε στη συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Ριζόπουλο και το Cosmoradio.

Αυτό που επιδιώκει με αυτό το pop party, όπως χαρακτήρισε τα live του, είναι να εκτονωθούν όλοι και να φύγουν με ένα τεράστιο χαμόγελο! Κάτι που στο Tae Kwon Do το κατάφερε! Άλλωστε, πρόκειται για μία από τις καλύτερες συναυλίες της καριέρας του και η πιο μεγάλη παραγωγή που έχει γίνει, ένα υπερθέαμα.

Στην ίδια συνέντευξη, που έγινε με δεκάδες ρουβίτσες να τον παρακολουθούν και να κάνουν το γνωστό πανικό, μίλησε και για τα παιδιά του μεταφέροντας μία όμορφη εικόνα την οποία έζησε το πρωί φεύγοντας από το σπίτι…

Η Αναστασία και ο Αλέξανδρος έπαιζαν με τα πλαστικά μουσικά όργανα που έχουν. Η 6χρονη κόρη του με ένα πιάνο και ο 3χρονος γιος του με μία κιθάρα. Το ένα τραβούσε το μικρόφωνο από το άλλο παριστάνοντας πως τραγουδάει. Μια μικρή μπάντα!

Ο Σάκης Ρουβάς τόνισε πως δεν μπορεί να ξέρει από τώρα αν τα παιδιά του θα γίνουν τραγουδιστές πάντως “ξεσηκώνουν” πολλές από τις κινήσεις του μπαμπά. Κι εκείνος λιώνει, αφού όπως δήλωσε είναι εντελώς χαζομπαμπάς!

Read More

And More