Χ. Σάλτη: Τρυπώσαμε στο καμαρίνι της λίγο πριν την εμφάνισή της στα Mad! Βίντεο

Η Χριστίνα Σάλτη κέρδισε θετικά σχόλια με την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards. Το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα που επέλεξε για το κόκκινο χαλί των βραβείων αλλά και το outfit που έβαλε στο live act που ετοίμασε μαζί με τα Ημισκούμπρια!

To TLIFE κατάφερε να τρυπώσει στο καμαρίνι της λίγο πριν την βγει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι “Ντισκοτέκ”. Φυσικά, έχουμε και βίντεο και φωτογραφίες!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή… Το κόκκινο φόρεμα που επέλεξαν οι στιλίστες της Μάριος Τσούκας και Μιχάλης Κυπριώτης celebrity Skin και το συνδύασαν με κοσμήματα Ilias Lalaounis και πέδιλα Steve Madden.

Στο stage φόρεσε κεντημένη made to order δημιουργία Lov!nk με την μοναδικό styling των Μιχάλη Τσούκα και Μάριου Κυπριώτη και πέδιλα Dress2Impress του ταλαντούχου Έλληνα σχεδιαστή Ioannis Giamouridis ενώ το make up της επιμελήθηκε η Βάσω Νακοπούλου.

Η Χριστίνα μίλησε στην κάμερα του TLIFE την ώρα που η Βάσω ξεκίνησε την προετοιμασία της για την σκηνή και μας είπε για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ενώ μας σύστησε και την αγαπημένη της ομάδα!

Δες την εμφάνισή της στη σκηνή σε styling Μιχάλη Τσούκα και Μάριου Κυπριώτη!

Read More

And More