Χ. Σάλτη: Backstage από τα γυρίσματα του νέου της video clip

Η Χριστίνα Σάλτη αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές της! Μία από αυτές, όπως είχες διαβάσει πρώτη στο TLIFE, είναι και το νέο της video clip για το τραγούδι “Λιώνω για σένα”. Το κομμάτι έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και η τραγουδίστρια αποφάσισε μαζί με τους συνεργάτες να το οπτικοποιήσουν!

Το TLIFE “τρύπωσε” στα γυρίσματα και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες! Η Χριστίνα βρέθηκε από πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Θέατρο Βράχων όπου δόθηκε το ραντεβού για τα πρώτα γυρίσματα. Υπακούοντας στις σκηνοθετικές οδηγίες της ομάδας Cameo έδωσε τον καλύτερό της εαυτό! Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που κράτησε το γύρισμα…

Με νέο look στα μαλλιά και ιδιαίτερη σέξι εμφάνιση την οποία επιμελήθηκαν οι αγαπημένοι μας Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης! “Επιλέξαμε Έλληνες σχεδιαστές όπως Φρίντα Καραδήμα, Κωνσταντίνο Μητροβγένη, Celebrity Skin,I nsomnia, Ιωάννη Γιαμουρίδη και άλλους. Τα κοσμήματα δημιούργησε ειδικά για το clip ο Διονύσης Πυρομάλλης”, μας εξηγεί το επιτυχημένο δίδυμο.

Δες backstage φωτογραφίες από την προετοιμασία της Χριστίνας αλλά και από τα γυρίσματα!

//

//

//

Read More

And More