Από ποιον σταρ εμπνεύστηκε αυτό το στυλ ο Τρύφωνας Σαμαράς; Δες φωτογραφίες

Τη γιορτή του είχε χθες ο Τρύφωνας Σαμαράς και έκανε ένα μεγάλο πάρτυ για να διασκεδάσει και να γιορτάσει με τους φίλους του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Για ακόμη μια φορά όμως, ο ίδιος ξεχώρισε με το ιδιαίτερο στυλ του.
Βλέποντας τον σίγουρα θα αναρωτηθείς “σαν ποιον μοιάζει”… Η απάντηση είναι εύκολη αν θυμηθείς για λίγο τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ενός μεγάλου αστέρα του Χόλιγουντ! Ο λόγος για τον Brad Pitt, του οποίου του λουκ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον διάσημο Έλληνα κομμωτή, που έσπευσε να το αντιγράψει.

Έχοντας λοιπόν, ίσια τα μαλλιά του, ντυμένος total in black και φορώντας τα συγκεκριμένα γυαλιά, ο Τρύφωνας υιοθέτησε το στυλ του Brad, σε εμφάνιση που είχε κάνει με την αγαπημένη του Angelina Jolie πριν από δυο μήνες στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “In the land of blood and honey” στο Λος Άντζελες.

Ο Τρύφωνας πάντως, υποστήριξε πολύ αυτήν την εμφάνιση και έδειχνε πολύ χαλαρός και ευδιάθετος στο πάρτυ που έκανε στο “Big Apple”. Το μόνο που έλειπε από την εμφάνισή του ήταν το λίγο γενάκι που είχε αφήσει ο Brad…

Το “παρών” μάλιστα στη βραδιά έδωσαν πολλοί φίλοι του, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Πηγή Δεβετζή, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Όλγα Φαρμάκη και ο Λευτέρης Πανταζής.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

O Τρύφωνας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή


Πηγή Δεβετζή, Τρύφωνας Σαμαράς, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ιωάννα Σουλιώτη, Τρύφωνας Σαμαράς, Όλγα Φαρμάκη

Λευτέρης Πανταζής και Τρύφωνας Σαμαράς

Read More

And More