To TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια της “Φωλιάς του κούκΛου” Μ. Σεφερλή! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στα παρασκήνια της “Φωλιάς του κούκΛου” στο θέατρο Περοκέ βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και απαθανάτισε τον πρωταγωνιστή Μάρκο Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά και τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης, λίγο πριν βγουν στη σκηνή.
Η επιστροφή του γνωστού κωμικού ηθοποιού στο θέατρο Περοκέ και η συνύπαρξη του on stage με την σύζυγό του, μετά από μια μικρή αποχή της Έλενας Τσαβαλιά από το θέατρο, έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης στην Αθήνα. Ο Μάρκος είναι έτοιμος να προσφέρει για μια ακόμη φορά μοναδικές στιγμές γέλιου, παρουσιάζοντας τη ξεχωριστή κωμωδία ανατροπών του Michael Frayn.

Τι γίνεται όμως, στα παρασκήνια της παράστασης; Το TLIFE “τρύπωσε” στα καμαρίνια τον ηθοποιών, την ώρα που ετοιμάζονταν να βγουν στη σκηνή και ακόμη και εκεί ο Μάρκος έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας αστείες γκριμάτσες την ώρα που φορούσε τα μεγάλα αυτιά και την περούκα για τις ανάγκες του ρόλου του.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:

Ένας ετερόκλητος θίασος κάνει πρόβα τζενεράλε εν όψει της μεγάλης πρεμιέρας. Τίποτε όμως δεν εξελίσσεται όπως θα έπρεπε, οι εντάσεις που δημιουργούνται είναι μεγάλες και οι φιλικές σχέσεις των ηθοποιών καταστρέφονται ολοσχερώς. Έτσι, στην πρεμιέρα της επομένης, τίποτα δεν πάει όπως θα έπρεπε.

Η συνέχεια στη σκηνή του Περοκέ…
Δες όλα όσα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE στα backstage της παράστασης:

Read More

And More