Φ. Σεργουλόπουλος: Έσπασε το πλευρό του και είναι στο νοσοκομείο – Η Μ. Μπακοδήμου στο TLIFE

Δίχως τον Φώτη Σεργουλόπουλο θα γίνει σήμερα η εκπομπή “Φώτης και Μαρία Live”. Δυστυχώς δεν ξεκινάει καλά η χρονιά για τον γλυκό παρουσιαστή, αφού σύμφωνα με την πολύ καλή του φίλη και συνεργάτιδά του, Μαρία Μπακοδήμου, έσπασε το πλευρό του.

Η ίδια δήλωσε στο TLIFE: “Δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς, αυτή τη στιγμή ο Φώτης είναι στο νοσοκομείο. Με πήρε μέσα στον πανικό του να με ειδοποιήσει ώστε να προετοιμάσουμε την εκπομπή και θα ξαναμιλήσουμε αργότερα. Δεν ξέρω ακόμη από τι έχει προέλεθει ο τραυματισμός του.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Star o Φώτης τραυματ’ιστηκε καθώς ξεστόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο: “Σήμερα (Δευτέρα 9/1) το πρωί καθώς ξεστόλιζε το χριστουγεννιάτικο διακοσμημένα σπίτι του – μια και οι αργίες τέλος – έπεσε και έσπασε το πλευρό του. Με πολύ δυνατούς πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια, γύρισε σπίτι του όπου θα μείνει ακίνητος για 2-3 μέρες.

Μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου σήμερα (Δευτέρα 9/1) στην εκπομπή θα είναι η Χριστίνα Παππά και αύριο (Τρίτη 10/1) η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Φώτης θα παρακολουθείται από το γιατρό και όποτε του δώσει το πράσινο φως θα γυρίσει στην εκπομπή και στους τηλεοπτικούς του φίλους.”

Η Μαρία έγραψε στο twitter της: “Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Ο Φώτης έσπασε το πλευρό του. Κανονικά προφυλαχτήρα μας παει…

Ο Φώτης ειχε και πέρυσι μια περιπέτεια με την υγεία του και είχε αναγκαστεί να λείψει για αρκετές μέρες από την εκπομπή. Ελπίζουμε αυτό το περιστατικό να είναι το τελευταίο κακό που του συμβαίνει και να είναι περαστικό!

Read More

And More