Όταν η μαμά της Shaya μάντευε το μέλλον! Τι λέει η τραγουδίστρια στο ΤLIFE για το χάρισμα, και το Dancing!

H Shaya έκλεψε την παράσταση με την συμμετοχή της στο Dancing On Ice! Στο πρώτο live κατάφερε να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία και να γίνει ένα από τα φαβορί για τον τελικό. Όμως αποχώρησε! Η ίδια μιλώντας στο TLIFE είπε πως η συμμετοχή της και μόνο στο show την κάνει πολύ χαρούμενη.

Άλλωστε η πορεία της δεν σταματά αλλά ούτε αρχίζει στο Dancing!… H Shaya έκανε τα πρώτα της βήματα στη Θεσσαλονίκη. Πάντα δούλευε σκληρά και κατάφερνε να κερδίσει τους ανθρώπους με το χαμόγελο και το χαμηλό της προφίλ. Εμείς την γνωρίσαμε μέσα από τις Hi5 και την αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από το λαμπερό χορευτικό show του ΑΝΤ1. Όσοι την γνώρισαν όμως στο ξεκίνημά της, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.

Το κληρονομικό χάρισμα της μαμάς

Ένας από αυτούς είναι και ο δημοσιογράφος Τάσος Λεοντιάδης. Ο Τάσος είχε φιλική σχέση όχι μόνο με την τραγουδίστρια αλλά και με την μαμά της, Sara Hansen. O δημοσιογράφος αποκάλυψε στο TLIFE ότι τότε η κα Sara ασχολούνταν με την χειρομαντεία και μάλιστα είχε πει και στον ίδιο το χέρι ενώ του είχε δώσει και ένα χαρτί που έλεγε μία μαγική ειδική φόρμουλα.

«Αυτό το έκανε για hobby καθαρά. Της άρεσε πάρα πολύ η αστρολογία, η χειρομαντεία. Τώρα ασχολείται με την αισθητική», εξηγεί η ίδια η Shaya στο TLIFE.

«Η μητέρα μου με έλεγε “βασίλισσα του πάγου”!»

Ωστόσο, φαίνεται πως το κληρονομικό χάρισμα της μητέρας δεν πέρασε στην κόρη! « Το μόνο πράγμα που δεν ταιριάζουμε με την μητέρα μου. Δεν τα πιστεύω, δεν τα παρακολουθώ αλλά σέβομαι όσους τα πιστεύουν. Σίγουρα υπάρχει κάποια λογική σε όλα αυτά με τους πλανήτες αλλά ο καθένας καθορίζει το δικό του μέλλον. Δεν νομίζω ότι πρέπει να πιστεύουμε και πάρα πολύ σε αυτά τα πράγματα», δηλώνει η τραγουδίστρια.

Παρόλα αυτά οι δύο γυναίκες έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και είναι δεμένες. Τι κι αν η μητέρα της μένει στην Ισλανδία; Σε όλη την διάρκεια του Dancing την στάθηκε στο πλευρό της. «Η μητέρα μου πάντα με στηρίζει από μακριά», αναφέρει στο TLIFE η Shaya και προσθέτει: «Η μητέρα βλέπει την κόρη με μεγαλύτερο θαυμασμό από κάθε άλλον. Η μητέρα μου ήταν πολύ περήφανη για μένα και με έλεγε “βασίλισσα του πάγου”!»

Μεγάλο στήριγμα όμως βρήκε και στους φίλους της που τους άρσε α τν βλέπουν να χορεύει στον πάγο! «Πάρα πολύ τους άρεσε και τους φαίνεται απίστευτο ότι μπορείς να μάθεις πατινάζ σε ένα τόσο μικρό διάστημα. Θέλανε και οι δικοί μου φίλοι να μείνω μέχρι τον τελικό αλλά χαρήκαν που είμαι καλά και δεν έχω στεναχωρηθεί πολύ με την αποχώρηση», μας λέει η τραγουδίστρια.

«Εγώ ήμουν έτοιμη από την αρχή να φύγω»

Η ίδια είναι χαρούμενη και ικανοποιημένη που έφτασε μέχρι εκεί άλλωστε ήξερε ότι ήταν ένα παιχνίδι και κάποτε θα τελειώσει. «Εγώ ήμουν έτοιμη από την αρχή να φύγω. Από την στιγμή που δεν είναι κάτι που το ήξερα από πριν, το ότι μπορεί να συμβεί κάτι κακό όπως να πέσεις, να φας μια τούμπα, να μην πάει καλά το live της Κυριακής, ήταν κάτι που είχα πάντα στο μυαλό μου. Θα μπορούσε να έχει τελειώσει πολύ πιο πριν. Και μόνο που έφτασα μέχρι το σημείο αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Σίγουρα, όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι θες να φτάσεις μέχρι τον τελικό και περισσότερο κάθε εβδομάδα μαθαίνεις κάτι καινούριο από τους καλύτερους δασκάλους που υπάρχουν. Είναι μία πάρα πολύ ωραία εμπειρία και θες να κάτσεις όσο περισσότερο γίνεται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ένιωσε όμως παράλληλα και μία ανακούφιση με την αποχώρησή της: «Ένα “ουφ” σίγουρα το ένιωσα! Έφυγα από το παιχνίδι σε ένα κομμάτι (σ.σ. ολόκληρη). Δεν είχα ούτε σοβαρούς τραυματισμούς ούτε τίποτα τέτοιο. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα και που έφυγα προς το τέλος και κατάφερα να μείνω τόσες εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι.»

Το πατινάζ που έγινε… λατρεία

Παρόλα αυτά, όταν κάτι τελειώνει πάντα μας λείπει! Η εβδομάδα της τώρα φαίνεται πιο άδεια αφού καθημερινά κάνανε 4 ώρες πρόβα. «Το αγαπάς πολύ, είναι πολύ ωραίο σπορ», μας εξηγεί ενώ αποκαλύπτει ότι ήδη έχει πάει τρεις φορές σε άλλο παγοδρόμιο για να κάνει πατινάζ.

«Το κλίμα θα τελείωνε κάποια στιγμή αλλά οι επαφές μας θα μείνουν. Με τον Ματέο έχουμε βρεθεί τρεις φορές από τότε που φύγαμε από το παιχνίδι. Να ξεκουραστούν και τα άλλα παιδιά μόλις τελειώσει το Dancing και θα βρισκόμαστε και θα είναι όλα πολύ όμορφα. Έχουμε κανονίσει ήδη με κάποιους να πηγαίνουμε όλοι μαζί για πατινάζ. Η παρέα έδεσε και νομίζω θα μείνει για πολύ καιρό», δηλώνει στο TLIFE. Μάλιστα, αφού ολοκληρωθεί ο τελικός, θα φροντίσει να επισκεφτεί τον παρτενέρ της στην πατρίδα του όταν φύγει. Αντίστοιχα κι εκείνος θα ξαναέρθει πίσω στην Ελλάδα για να την δει καθώς έχουν δεθεί πολύ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

And the winner is…

Ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής; «Πιστεύω πως όλοι αυτοί που έχουν μείνει είναι καλοί και έχουν πολύ μεγάλη θέληση όλοι τους. Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, έχουν πολύ πείσμα και θέλουν να μείνουν όλοι μέχρι τον τελικό. Θα δούμε τεράστιες αλλαγές και εκπλήξεις σε κάθε show που θα γίνεται μέχρι τον τελικό γιατί σίγουρα θα δουλεύουν παραπάνω. Είναι μεγαλύτερο το σασπένς. Αν μείνει γυναίκα μέσα, πιστεύω θα είναι η Πηλιχού γιατί έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη ενώ από τους άντρες ο Φραγκολίας που επίσης έχει μεγάλη εξέλιξη. Στους κριτές αρέσει πολύ να βλέπουν μεγάλη εξέλιξη αλλά εξαρτάται και από το τραγούδι , την χορογραφία.»

Επόμενος σταθμός, νέο CD!

«Στον τελικό θα είμαστε όλοι εκεί! Σίγουρα θα υπάρχουν εκπλήξεις…», μας λέει κλείνοντας. Μέχρι τότε θα φροντίσει να ξεκουραστεί όσο μπορεί και να ετοιμαστεί για τον καινούριο της δίσκο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το καινούριο της βίντεο κλιπ από το τραγούδι «Λένε» που είναι στο δίσκο με τον Resuraction. Τα γυρίσματα έγιναν το Δεκέμβρη και θα κυκλοφορήσει και με ελληνικό και με αγγλικό στίχο.

Read More

And More