Baby boom στην ελληνική και την ξένη showbiz! Ποιες διάσημες θα γίνουν σύντομα μανούλες;

Μανούλες θα γίνουν σε λίγους μήνες πολλές από τις celebrities της εγχώριας και της διεθνούς showbiz. Κάποιες από αυτές θα γίνουν για πρώτη φορά μανούλες και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, ενώ άλλες έχουν ήδη παιδάκια και ετοιμάζονται να τους χαρίσουν ένα ακόμη αδελφάκι…
Νίκος Χατζηνικολάου – Κρίστη Τσολακάκη


Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους βρίσκονται ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη που περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Πριν λίγες μέρες, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε με τον πιο γλυκό τρόπο, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, πως η αγαπημένη του σύζυγος είναι και πάλι έγκυος!
Το ζευγάρι έχει δύο αγόρια και ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει έναν ακόμη γιο από τον πρώτο του γάμο. Φαίνεται, πως η εγκυμοσύνη αυτή ήταν κάτι που ήθελαν πολύ και οι δύο και παρόλο που με τρεις γιους ο δημοσιογράφος δεν έχει πολλές ελπίδες, θα ήθελε κόρη!
Πέγκυ Τρικαλιώτη – Θανάσης Δόσης
Το πρώτη της παιδάκι περιμένει και η Πέγκυ Τρικαλιώτη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η 39χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός Θανάσης Δόσης περιμένουν σε 4 μήνες το πρώτο τους παιδί.
Όταν, μάλιστα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στην παράσταση “Δεν μ’ αγαπάς. Μ’ αγαπάς”, με τη Ρένη Πιττακή στο θέατρο Βασιλάκου κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το λόγο…
Το μυστικό της όμως αποκαλύφθηκε λίγο καιρό αργότερα και τώρα η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζεται για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της!
Uma Therman – Arpad Busson
Για τρίτη φορά μανούλα θα γίνει η Uma Therman. H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι πολύ χαρούμενη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο παιδί της με τον σύντροφό της Arpad Busson.
Η διάσημη πρωταγωνίστρια έχει ήδη δυο πανέμορφα αγγελούδια, την 13χρονη Maya και τον 10χρονο Levon, με τον πρώην σύζυγό της Ethan Hawke. Ενώ, τώρα θα αποκτήσει ένα ακόμη μωράκι με τον σύντροφό της, που είναι ζευγάρι από το 2007.
Τζούλη Αγοράκη – Στέφανος Μπακούρης


Έγκυος στο πρώτο της μωράκι που θα είναι μάλιστα και αγοράκι είναι η Τζούλη Αγαράκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει το ευχάριστό νέο στο “Μιλα” στις αρχές του Ιανουαρίου και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκε στο δημαρχείο τον αγαπημένο της Στέφανο Μπακούρη.
Η Τζούλη είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια έχει πάρει πολύ λίγα κιλά και έχει μια φυσιολογική εγκυμοσύνη.


ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Read More

And More