Αρχηγός ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου μιλά στο TLIFE για τον παιδεραστή Σειραγάκη!

Σοκ έχει προκαλέσει τόσο στην κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, η είδηση του δασκάλου-παιδεραστή που κατηγορείται ότι έχει ασελγήσει σχεδόν σε ογδόντα παιδιά. Η Αστυνομία τις πρώτες ημέρες του μήνα έδωσε στη δημοσιότητα, μετά απο απόφαση του εισαγγελέα, τα στοιχεία και φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων αγοριών. Πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη του Ματθαίου και της Κλεάνθης, που γεννήθηκε στις 29/07/1964, και κατοικεί στην οδό Καποδιστρίου 37 στο Ρέθυμνο.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου δασκάλου-παιδεραστή που έπιασαν στο κρεβάτι μαζί με δυο ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο συνεχίζουν να σοκάρουν! Ο ίδιος παραδέχτηκε τις πράξεις του και αποκάλυψε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση των παιδιών, προκαλλώντας με την απολογία του το μένος της ελληνικής κοινωνίας.

“Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών” λέει με θράσος ο 47χρονος δάσκαλος παιδεραστής από το Ρέθυμνο. Οι αρχές πιστεύουν ότι το έκανε τα τελευταία δέκα χρόνια.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με αρχηγό ομάδας μπάσκετ του Ρεθύμνου, Κούμουλο Γιώργο, ο ίδιος δήλωσε:

”Ο Νίκος Σειραγάκης ήταν στις υποδομές των παμπαίδων και στα μίνι, στα Φυτώρια. Δεν είχε σχέση με την αντρική ομάδα. Τα παιδάκια του, επίσης, έκαναν προπόνηση σε ανοιχτό γήπεδο.

Ζούμε σε μια πολύ μικρή κοινωνία του Ρεθύμνου και το συμβάν αυτό, δεν συζητήθηκε μόνο στο μπάσκετ, αλλά σε όλη την πόλη.

Όλοι μείναμε πραγματικά έκπληκτοι, όχι μόνο οι αθλητές, αλλά και οι γονείς -που είναι εκείνοι που περνάνε ένα πολύ μεγάλο δράμα- όπως και τα παιδιά.

Οι προπονητές δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση, αλλά έχω ακούσει για το σωματείο των γυμναστών ότι πραγματικά νιώθουν όλοι ντροπή, γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής ήταν σαν πνευματικός “πατέρας” των παιδιών αυτών.

Τα παιδιά περνούσαν αρκετές ώρες εκτός του σχολείου με τις προπονήσεις και πραγματικά όλο αυτό είναι πολύ λυπηρό. Είναι όλοι αγανακτισμένοι, πώς ένας τέτοιος εκπαιδευτικός μπορεί να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια.

Σε μια τέτοια υπόθεση πρέπει να μιλάμε με στοιχεία. Νομίζω, κι αν κάνω λάθος διαψεύστε με, ότι υπάρχει και οπτικό υλικό. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, εκτός από όλα αυτά τα απάνθρωπα που έκανε, ορισμένα από αυτά τα βιντεοσκοπούσε κιόλας. Έτσι έχει πέσει στην αντίληψή μου.

Φαντάζομαι ότι η εισαγγελία θα έχει πάρει υλικό κι από ότι άκουσα αυτό το υλικό δεν έχει να κάνει με τον τελευταίο χρόνο, αλλά αντίθετα είναι υλικό που κρατά καιρό… Τώρα το αν είναι 20, 30, 40, 50, δεν το γνωρίζω. Αλλά και ένα να είναι, συγνώμη που το λέω, αλλά είναι το ίδιο σοβαρό.”

Read More

And More