Σίσσυ Φειδά: Σήμερα ο γάμος της στη Μύκονο! Τι είπε στο TLIFE λίγες ώρες πριν ντυθεί νυφούλα!

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για τη γνωστή διακοσμήτρια και παρουσιάστρια, Σίσσυ Φειδά. To απόγευμα στις 6 θα ενώσει – μπροστα στο Θεό και ανθρώπους- τη ζωή της με τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο.

Όλα πλέον είναι έτοιμα για το γάμο της και κατάφερε να τα κάνει όλα όπως ακριβώς ήθελε. Το μάξι ιβουάρ νυφικό της, το στολισμό και βέβαια το γραφικό εκκλησάκι στη Μύκονο, τον Άγιο Στέφανο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

Το TLIFE, επικοινώνησε χθες το απόγευμα με την Σίσσυ Φειδά, η οποία δεν ξεκουραζόταν, αντιθέτως, δούλευε πυρετωδώς για το γάμο έτσι ώστε να είναι σίγουρη ότι όλα θα είναι στην εντέλεια. Την ώρα που σήκωσε το τηλέφωνο ήταν στο “Kiku” στο εστιατόριο όπου θα γίνει το γαμήλιο πάρτυ και κανόνιζε όλες τις λεπτομέρειες για τη μουσική, αλλά και για το πού θα κάτσουν οι καλεσμένοι τους. Αυτή η σημαντική βραδιά, θέλουν και οι δυο να μείνει αξέχαστη τόσο στους ίδιους όσο και στους φίλους και συγγενείς που θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους, για αυτό θέλουν να είναι όλα τέλεια και να τους εκπλήξουν ευχάριστα με τη φιλοξενία τους.

Η Σίσσυ ήταν πολύ χαρούμενη και ευδιάθετη στο τηλέφωνο και μας είπε ότι έχουν φθάσει, όλοι οι συγγενείς και φίλοι στο νησί, και το ξενοδοχείο είναι γεμάτο από κόσμο και χαρούμενες παιδικές φωνές!

Η μέλλουσα νυφούλα έχει αφήσει πίσω της όσα ειπώθηκαν από τη μητέρα της στην τηλεοπτική κάμερα και γεμάτη καλή διάθεση και χαρά ασχολείται μόνο με το γάμο της και τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φθάσει στο νησί των ανέμων για να τη δουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Γιώργου!

Το προσκλητήριο του γάμου και η νυφική σουίτα του ζευγαριού στι Cavo Tagoo

Το ΤLIFE και ο φωτογράφος μας Πέτρος Χόντος βρίσκεται ήδη στο νησί των ανέμων ώστε να σου μεταδώσει όλο το κλίμα του γάμου.

Read More

And More