H γιαγιά της Φ. Σκορδά στο TLIFE: “Μίλησα με τη Φαίη, από στιγμή σε στιγμή γεννάει!”

H κυρία Αναστασία, που την πρωτοσυναντήσαμε στον γάμο της Φαίης και του Γιώργου, όπως βλέπεις στην φωτογραφία, μπορεί να βρίσκεται στο Κιλκίς αλλά το μυαλό της βρίσκεται στην εγγονή της Φαίη Σκορδά, που αναμένεται να φέρει στον κόσμο από στιγμή σε στιγμή το πρώτο της παιδάκι!

Επικοινωνήσαμε μαζί της και μας έδωσε όλες τις απαντήσεις που θέλαμε: “Παίρνω συνέχεια τηλέφωνο να μάθω τι έχει γίνει. Είναι στην κλινική. Πριν λίγο μίλησα και με την μαμά της Φαίης και με την ίδια. Είναι λίγο αγχωμένη σήμερα, δεν πειράζει όμως! Θα περάσει! Δεν έχει ανάγκη η Φαίη, είναι ψημένη! Είναι από μία οικογένεια πολύ ψημένη, δεν έχει ανάγκη! Είναι μια χαρά…

Δεν είναι σίγουρο ότι θα γεννήσει σήμερα το απόγευμα… Μπορεί και αύριο το πρωί. Αυτά δεν τα κανονίζει κανείς, μόνο κάποιος από ψηλά… Εγώ την άκουσα μια χαρά το πρωί. Εγώ γέννησα και στα 40 μου κι όλα ήταν εύκολα. Δεν πρέπει να φοβάται τίποτα, δεν έχει ανάγκη.”

Οι γονείς της Φαίης, Δημήτρης κι Εύα, βρίσκονται φυσικά στο πλευρό της εδώ και μέρες. Την Φαίη την βλέπαμε άλλωστε με την μαμά της για ψώνια συχνά. Η γιαγιά της Φαίης μας είπε ακόμη: “Μού είπε η μαμά της Φαίης ότι ο γιατρός θα της κάνει τεχνητούς πόνους. Γι’αυτό λέει μάλλον το απόγευμα. Εγώ βέβαια δεν θέλω… Είπα να του πει να μης της κάνει! Να το αφήσουν στον Θεό… Αλλά δεν ξέρω”

Με τον Γιώργο (Λιάγκα) δεν μίλησα, αφού μιλάω με την κόρη μου και με την εγγονή μου. Είναι εκεί σαν σωστός πατέρας. Ό,τι πρέπει το κάνει. Εγώ δεν μπορούσα να κατέβω. Είμαι εγχειρισμένη, γι’αυτό δεν ήρθα. Όλα καλά θα πάνε!”

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Φαίη αναφέρεται στην γλυκύτατη γιαγιά της και μέσα από την εκπομπή της. Την έχει πάρει σε ποντιακή συνταγή για δει αν την γνωρίζει, αφού η γιαγιά έχει ποντιακές ρίζες και τις υποστηρίζει για τα καλά!

Μάλιστα με τα λόγια της γιαγιάς της επιβεβαίωσε και την εγκυμοσύνη της αφού έλεγε πως ακολούθησε την συμβουλή της και το είπε στον τέταρτο μήνα, αφού “έδεσε” το παιδί, αλλά φορούσε και στρωτά παπούτσια όπως της είχε πει, για να μην κουράζεται.

Με το καλό Φαίη!

Read More

And More