Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας: Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης τους γιου τους στο TLIFE!

Ο μικρός Γιαννάκης, από την ημέρα που γεννήθηκε, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη ζωή και την καρδιά της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος δεν χορταίνει να περνάει χρόνο με τον γιο του και η παρουσιάστρια φροντίζει έτσι ώστε όλα όσα τον αφορούν να είναι τέλεια! Όπως θέλει να είναι και η βάφτισή του που θα γίνει την Κυριακή στις 18:30, στην Τήνο.

Νονοί του μικρού είναι ο γυναικολόγος της Φαίης Θάνος Παράσχος, που την ξεγέννησε και ο κουμπάρος του ζευγαριού Νίκος Χατζηνικολάου. Πώς θα στολίσουν την εκκλησία; Τι χρώμα θα έχουν οι μπομπονιέρες; Πόσοι θα είναι οι καλεσμένοι; Το TLIFE τα έμαθε όλα για σένα!

Η τελετή θα γίνει στο εκκλησάκι που υπάρχει στην εξοχική κατοικία του γιατρού, στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ένα πολύ όμορφο σπίτι το οποίο θα φιλοξενήσει την ημέρα της βάφτισης περίπου 130 με 140 άτομα που θα είναι στενοί φίλοι και συγγενείς. Η Φαίη και ο Γιώργος θέλουν το μυστήριο να είναι σε στενό κύκλο και να γίνουν όλα με μεγάλη διακριτικότητα….

Τα χρώματα και το ύφος της διακόσμησης

Όλα θα είναι λιτά, ήσυχα και σε minimal στυλ ανάλογα με τις εποχές που βιώνουμε αλλά σίγουρα φίνα, και καλόγουστα ενώ τα χρώματα που θα επικρατούν στην διακόσμηση είναι το λευκό, το σιέλ και το σοκολά (χρώμα της άμμου). Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι αγαπάει πολύ τη θάλασσα και θα υπάρχει ένα ελαφρώς ναυτικό ύφος.

Η Φαίη εμπιστεύτηκε τις προετοιμασίες στην πολύ καλή της φίλη Fevronia, η οποία είχε αναλάβει και την διακόσμηση στο γάμο της. Από τον πρώτο σχεδιασμό που έκαναν η παρουσιάστρια τα άφησε όλα πάνω και στην πορεία δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα.

“Είμαστε πάρα πολύ φίλοι με τα παιδιά. Γνωριστήκαμε από το γάμο και μετά κρατήσαμε επαφές. Μας συνδέει μια μεγάλη εκτίμηση. Η Φαίη και ο Γιώργος είναι πολύ απλοί άνθρωποι. Η Φαίη γενικώς με εμπιστεύεται και σχεδιάζω σαν να είναι δικό μου εγγόνι”, περιγράφει στο TLIFE η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Fevronia.

Οι μπομπονιέρες και το παιδικό χωριό SOS στο Φίλυρο

Τις παιδικές μπομπονιέρες τις έχουν φτιάξει τα παιδιά από το παιδικό χωριό SOS στο Φιλύρο, τα οποία η Φαίη είχε γνωρίσει σε ένα ρεπορτάζ πολλά χρόνια πριν και έκτοτε τα βοηθάει όπως μπορεί. Εκείνα της ανταποδίδουν την βοήθεια με την αγάπη τους.

Εκτός από αυτές όμως θα υπάρχει και μια καταπληκτική παιδική μπομπονιέρα που είναι μία τσάντα θαλάσσης! Η μπομπονιέρα για τους ενηλίκους είναι τετράγωνο κουτάκι με καραβόσκοινο ζωγραφισμένο περιφερειακά που στο εσωτερικό του θα έχει ένα λινό μπεζ πουγκάκι με σιελ κορδόνι με τα κουφέτα και ένα press papier το οποίο είναι βότσαλο.

Ο στολισμός της εκκλησίας και τα λουλούδια

Στην κεντρική κατασκευή με τα λουλούδια που είναι ορτανσίες, λευκά τριαντάφυλλα και φρέζια υπάρχει ένα κουτί ζωγραφισμένο με φαρδιά ρίγα λευκή, σιέλ και σοκολά. Όλα αυτά πάνω σε τραπέζι στρωμένο με γαλάζιο τραπεζομάντιλο όπου θα υπάρχουν και πετσέτες με ένα πάρα πολύ ωραίο δέσιμο με κορδόνι σε χρ’ωμα σιέλ και σοκολά που κάνει μια ναυτική θηλιά και κρέμεται ένα ωραίο ματάκι. Ακόμα θα υπάρχει ένα πολύ ωραίο μαξιλάρι που θα βάλουν τον Γιάννη για να τον αλλάξουν

Στην εκκλησία ολόγυρα θα υπάρχουν περίεργα κουτιά ζωγραφισμένα και δεν θα βρίσκεται τραπέζι ευχών αλλά ένα candy bar! Θα περιέχει πολύ μικρά μακαρόν, marshmallows, μικρά μπεζεδάκια και γλειφιτζούρια σε λευκό και σιέλ ενώ θα στηθεί ένα μίνι καθιστικό για τα παιδάκια με καρεκλάκια.

Οι τελευταίες πινελιές για το… party!

Στο καταπληκτικό σπίτι του κου Παράσχου θα κάνουν μια μικρή διακόσμηση και θα παίξουν με καραβόσκοινο, με γυαλιά φωτισμένα και με πολλά φανάρια. Η επιμέλεια της διακόσμησης ανήκει αποκλειστικά στην Fevronia η οποία θα βρεθεί στο νησί το Σάββατο το πρωί έχοντας στις αποσκευές της όλα όσα χρειάζεται ενώ κάποια τελευταία πράγματα θα φτάσουν την Κυριακή το πρωί.

H αγάπη της για την Φαίη και το Γιώργο την έκανε να δημιουργήσει πολλά και όμορφα πράγματα, με μεράκι και φαντασία. “Έκανα πάρα πολλά μικρά πράγματα τα οποία είναι μικρές πινελιές, χειροτεχνίες. Χωρίς να στοιχίζουν σε εμένα παρά μόνο το χρόνο μου, το κέφι μου και την καλή μου διάθεση, λεπτομέρειες που ήθελα να τις κάνω και τις έβαζα εγώ στην πορεία. Την κάναμε λίγο ανδρική γιατί και ο Γιαννάκης είναι ένα μικρο αλλά ζωηρό αγοράκι”, μας εξηγεί η Fevronia.

“Ο Θάνος και η σύζυγος του που θα μας φιλοξενήσουν είναι ευγενέστατοι και υπάρχει γενικά το κλίμα ότι πάμε να κάνουμε party”, καταλήγει.

Read More

And More