Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Το άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους!

Τον πρωτότοκο γιο τους βάφτισαν χθες το απόγευμα στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Η βάφτιση του μικρού Γιάννη έγινε στο εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του νονού του Θάνου Παράσχου στο Αιγαιοπελαδίτικο νησί. Ακόμη, νονός του μικρού μπόμπιρα ήταν και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Νίκος Χατζηνικολάου.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όλοι οι καλεσμένοι του ζευγαριού άρχισαν να καταφθάνουν στην εκκλησία. Ανάμεσά τους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Ράνια Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου, o Δημήτρης Γιαννέτος, η Τένια Μακρύ, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Σάσα Σταμάτη, ο Τάσος Θεοδώρου, ο Άκης Πετρετζίκης και πολλοί ακόμοι φίλοι του ζευγαριού.
Όλες οι ετοιμασίες του στολισμού της εκκλησίας και του σπιτιού ξεκίνησαν από το Σάββατο το πρωί όταν και κατέφθασε στο νησί η φίλη της Φαίης και του Γιώργου, Fevronia που είναι υπεύθυνη για τη διακόσμηση.

Η Φαίη και ο Γιώργος βρίσκονται στην Τήνο από το απόγευμα της Παρασκευής και υποδέχονται με χαρά όλους τους φίλους που τους τίμησαν σε μία από τις ωραιότερες του γιου τους.

Δες όλο το άλμπουμ της βάφτισης του Λιάγκα junior:
Οι ευτυχισμένοι γονείς

Η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο

Η Μαίρη Συνατσάκη με την Σάσα Σταμάτη

Η ΌΛγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου

Ο νονός Νίκος Χατζηνικολάου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό

Η παρέα του “Πρωινού mou”!

Read More

And More