Στην Ελλάδα η πρωταγωνίστρια του Castle! Φωτογραφίες

Στην Ελλάδα βρίσκεται η πρωταγωνίστρια της διάσημης αστυνομικής σειράς Castle, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Η Stana Katic που υποδύεται την ντετέκτιβ Kate Beckett βρέθηκε στη χώρα μας, μετά από πρόσκληση της Fox Greece και του Fox Life.
To TLIFE την συνάντησε σε γνωστό ξενοδοχείο τον νοτίων προαστίων, όπου μίλησε για το ρόλο της στη σειρά, την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης και τις πρώτες εντυπώσεις της από την Ελλάδα. Η διάσημη ηθοποιός ήταν εκθαμβωτική και πολύ απλή, όπως κάθε γνήσια star!

/

Stay tuned γιατί έρχεται και συνέντευξή της στο TLIFE από την Εβίτα Τσιλοχρήστου! (instagram: @tlifegr, @evitatsi)


Η Stana είναι μια ηθοποιός με πλούσιο βιογραφικό! Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στο πλευρό διάσημων πρωταγωνιστών όπως του Richard Gere στο «The Double», του Daniel Craig στο «Quantum of Solace», αλλά έχει επίσης ερμηνεύσει πιο δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους όπως αυτόν της ποιήτριας Lenore Kandel, μιας προσωπικότητας που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την κουλτούρα των 60s καθώς έγραψε ένα ποιήμα 825 λέξεων σχετικά με την γυναικεία άποψη για την αγάπη, στην ταινία «Big Sur». Η κινηματογραφική της πορεία συνεχίζεται με εμφανίσεις της δίπλα σε μεγάλους stars όπως οι Morgan Freeman και Greg Kinnear στην ταινία «Feast of Love» και τους Samuel L. Jackson και Eva Mendes στη μεγάλη επιτυχία «The Spirit». Η πιο πρόσφατη κινηματογραφική της εμφάνιση πραγματοποιείται στο αμφιλεγόμενο film του Randal Miller με τίτλο «CBGB». Πρόκειται για το πιο γνωστό club που συνδέθηκε άρρηκτα με την punk rock σκηνής της Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1970, ενώ συμπρωταγωνιστές είναι πασίγνωστα ονόματα όπως οι Alan Rickman, Justin Bartha και Malin Akerman.

Εκτός από τις εμφανίσεις της στον κινηματογράφο, η Stana έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της τηλεόρασης, καθώς συμμετέχει στην παγκόσμια τηλεοπτική επιτυχία της ABC «Castle», σειράς που προβάλλεται στην Ελλάδα και την Κύπρο αποκλειστικά από το FOX Life. Ο ρόλος της ως δυναμική και επίμονη ντετέκτιβ Kate Beckett στο πλευρό του Richard Castle (Nathen Fillion), την έχει εδραιώσει ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της. Η σειρά βρίσκεται αισίως στον 6ο χρόνο προβολή της, ενώ ο 7ος κύκλος επεισοδίων που βρίσκεται ήδη σε παραγωγή θα προβληθεί σε Ελλάδα και Κύπρο, τη νέα τηλεοπτική χρονιά και πάλι μέσω του FOX Life!

Read More

And More