H Σ. Καλλή, στο TLIFE: Το μυστικό της για τέλειο κορμί, πως έχασε 17 κιλά και γιατί δεν την φλερτάρουν οι άνδρες!

H Στέλλα Καλλή είναι μια από τις πιο σικάτες τραγουδίστριες της πίστας και μια καθαρή λαϊκή φωνή! Όμορφη καλλιεργημένη και με σπουδές στην Αμερική. Μετράει πλέον αρκετά χρόνια στο τραγούδι και τα τραγούδια της κάνουν επιτυχία το ένα μετά το άλλο με την υπογραφή πάντα του Φοίβου. Mαζί με τον Πάνο Καλλίδη και το Χρήστο Μενιδιάτη, στο VOX, αποτελούν ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα του χειμώνα.
Μας υποδέχθηκε θερμά στο καμαρίνι της για τη συνέντευξη, μια κούκλα παρά το γεγονός ότι φορούσε τη φόρμα της και τα αθλητικά της! Συνειδητοποιημένη, με άποψη μας αποκάλυψε το μυστικό της για το τέλειο σώμα της, αλλά και πως έχασε 17 ολόκληρα κιλά. Δήλωσε πως έχει κάνει πλαστική και πως αν χρειαστεί θα ξανακάνει και παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της! Όσο για τους άντρες; Κι όμως δεν την φλερτάρουν!


Ο δρόμος προς την επιτυχία… και ο Φοίβος!

Νιώθεις οτι άργησες να φτάσεις στην επιτυχία; Γιατί εμεις νιώθουμε οτι έγινε πολύ γρήγορα… Αυτό συνέβη επειδή εσείς με μάθατε όταν βγήκα στην δισκογραφία. Πριν από αυτό όμως, περίμενα πολύ… Εκανα πολύ χρόνο υπομονή. Τέσσερα χρόνια έλεγα ένα μόνο τραγούδι σε μεγάλα σχήματα. Έψαχνα το δρόμο μου. Είναι ο χώρος πολύ δύσκολος, ειδικά αν δεν έχεις άκρες.



Νιώθω παρά πολύ τυχερή όταν σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι… (γέλια) Δηλαδή έχω μια εταιρεία που είναι δίπλα μου έχω ένα Φοίβο από πίσω μου που έχει τόση πείρα. Ξέρει πως να χειριστεί ένα νέο τραγουδιστή πως να του κάνει ταυτότητα.πως να του κάνει ένα όμορφο στυλ. Στην επιτυχία όμως έχει βοηθήσει και το Vox. Ήταν μεγάλη η σεζόν και πέρσι και φέτος και ο κόσμος έμαθε και αγάπησε τα τραγούδια μου”…


Ποιος σε βοήθησε;
Καταρχήν ο Φοίβος με βοήθησε πολύ. Μετά μέσα από το Φοίβο ήρθε το τραγούδι μου με το Γιάννη Πάριο. Εκεί ήταν που είπαν ότι τα έχεις με το Γιάννη Πάριο… Ναι το περίμενα ήμουν προετοιμασμένη… Λεω ωχ παναγία μου τι έχω να ακούσω. Σημασία έχει να αισθάνομαι καλά με την αλήθεια μου”. Σε ενοχλούν αυτά που λένε ή γράφουν για σένα; Όχι γιατί θωρακίστηκα. Όλα αυτά τα χρόνια έβλεπα τι έγραφαν για τους άλλους και προετοιμάστηκα.

O έρωτας η ζήλεια και το… ανύπαρκτο φλερτ από τους άνδρες

Είσαι ερωτευμένη; ‘Οχι δεν είμαι… Σε προσεγγίζουν οι άνδρες σε φλερτάρουν; Παλιότερα καθόλου… Τώρα δεν μπορώ να σου πω ότι γίνεται και χαμός…Με προσεγγίζουν πελάτες στο μαγαζί. Έξω στην καθημερινότητά μου στις εξόδους μου όχι! Είναι λίγο μακριά.. Το καταλαβαίνω..Τους φλερτάρεις εσυ; Όχι δεν φλερτάρω ποτέ είμαι παραδοσιακή… Θέλω τον άντρα να με κυνηγήσει.Νομίζω με ένα βλέμμα μπορείς να δώσεις στον άντρα να καταλάβει…

Τι ακραίο θα έκανες για τον σύντροφό σου; Θα έκανες “κατινιά”; Θα έψαχνες για παράδειγμα το κινητό του; Αυτά τα έχω κάνει μικρότερη … Τώρα δεν τα κάνω πια… Είμαι της άποψης ότι άμα ψάξεις, κάτι θα βρεις… Μπορεί να μην είναι καθόλου ύποπτο, να είναι μια παλιά φίλη..και να το παρεξηγήσεις. Μου έχει συμβεί… Αν είναι ο άλλος να κάνει κάτι θα το κάνει και το πρόβλημα είναι δικό του.. Αυτό σκέφτομαι και ηρεμώ. Και αυτός χάνει…
Έχεις απατήσει ποτέ; Δεν έχω απατήσει ποτέ. Όταν ερωτεύτηκα κάποιον άλλον, έφυγα αμέσως από τη σχέση. Δεν θα μπορούσα να είμαι ταυτόχρονα με δυο ανθρώπους. Δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου.

Τα μυστικά της για τέλειο κορμί. Διατροφή και γυμναστική!

Έχεις άψογο κορμί! Ποιο είναι το μυστικό σου; Έχεις κάνει ποτέ δίαιτα; Έχω κάνει δίαιτα γιατί στις σπουδές στην Αμερική είχα πάρει 17 κιλά! Τα έχασα όταν γύρισα στην Ελλάδα, όταν η ζωή μου μπήκε σε μια φυσιολογική ροή. Δεν είχα το άγχος των εξετάσεων και των μαθημάτων. Ημουν χαρούμενη τότε γιατί είχα μπει στη δουλειά και γιατί ήμουν ερωτευμένη. Είχαν έρθει όλα μαζί… Και αυτό με βοήθησε να μην ασχολούμαι καθόλου με το τι θα φάω! Παράλληλα είχα μια πολύ καλή διαιτολόγο τη Ντορίνα τη Σιαλβέρα που με βοήθησε και με βοηθάει και ακόμα.
Προσέχεις τις τρως; Δεν κάνω υπερβολές , δεν στερούμαι… θα φάω και τα τηγάνητά μου και τα γλυκά μου αλλά όχι κάθε μέρα.Κάνω πολύ γυμναστική με τον γυμναστή μου τον Κώστα τον Φλίγκο. Πόσες φορές την εβδομάδα και τι ακριβώς κάνετε; Κάνω 3 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και δυο στο σπίτι. Κάνουμε πολλά… αερόβια γυμναστική, cross training, trx, λάστιχα, μπάλα…


Οι πλαστικές επεμβάσεις…
Πρόσφατα δήλωσες ότι έχεις κάνει πλαστική. Αν δεν σ άρεσε κάτι πάνω σου θα ξαναέκανες; Πουλάω την εικόνα μου… Κάνω μια δουλειά που πρέπει να προσέχω την εμφάνισή μου. Είναι πολύ σημαντικό. Είμαι υπερ των πλαστικών επεμβάσεων. Δεν έιμαι υπερ των υπερβολών. Η γυναίκα είναι θηλυκό. Θέλει να είναι όμορφη προσεγμένη να την αγαπάνε…Θα έκανες κάτι τώρα; Όχι αλλά αν μια μέρα παχύνω πολύ ή κάνω πολλές ρυτίδες, δεν θα αφήσω τίποτα να χαλάσει το προσωπάκι μου!

Read More

And More