Κρατάς μυστικό; Μάθαμε τι θα φοράει η Κ. Στικούδη απόψε στον Κωστόπουλο!

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο αποψινό “Βράδυ” θα είναι η Κατερίνα Στικούδη! Η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει στο πλατό της εκπομπής τη νέα της επιτυχία “Ψηλά Τακούνια” και θα μιλήσει για όλα. Πριν όμως την απολαύσεις στην οθόνη σου εμείς μάθαμε τα πάντα για το look της και αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σου!

/

Για μία ακόμη φορά το styling της ανέλαβαν ο Μιχάλης Τσούκας και ο Μάριος Κυπριώτης! Επέλεξαν λοιπόν για την Κατερίνα ένα στράπλες φόρεμα Μαίρη Κατράντζου, από την μπουτίκ Stylefax της καλής τους φίλης Αννας Καψαλη. Αν θυμάσαι είχε φορέσει μία ακόμη δημιουργία τςη στο τελευταίο της video clip!

Τα βραχιόλια της είναι Boudoir by Dennis P. Εκτός από το χρυσό που είναι της σχεδιάστριας Τερέζας Καλλίτσα. Τα εντυπωσιακά νύχια για ακόμη μία φορά επιμελήθηκε η Άννα Αλμπάνη και η ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι το pattern δαντέλας που έχουν ενώ το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου.

/

Τέλος, οι δύο αγαπημένοι μας στιλίστες έκαναν μία ανατροπή στην εμφάνιση της Κατερίνας. Άφησαν στην άκρη τα ψηλά τακούνια και συνδύασαν το φόρεμα με αθλητικά μποτάκια. “Είναι κάτι που ήθελε και η ίδια μιας και της αρέσει πάντα να πρωτοτυπεί και να παίζει με το στυλ της”, εξηγεί στο TLIFE o Μιχάλης.

/

Read More

And More