Όλα όσα έγιναν στη συναυλία της Τάμτα! Δες αποκλειστικά στο TLIFE φωτογραφίες και video

Για τέταρτη χρονιά η Τάμτα στηρίζει την Εκστρατεία Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού παρουσιάζοντας στο κοινό το ροζ Ημερολόγιο 2013 της εταιρίας καλλυντικών Avon. Η παρουσίαση του Ημερολογίου παίρνει μορφή με τις “ροζ βραδιές”, συναυλίες που έγιναν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και κορυφώνονται με μια unplugged – live streaming συναυλία για όλη την Ελλάδα!
Χθες, η Τάμτα στην μοναδική prive συναυλία της για τους αναγνώστες του TLIFE, ήταν υπέροχη ενώ δίπλα της για να στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια ήταν η Μελίνα από τους Vegas και ο Μύρωνας Στρατής!

Με ένα μεγάλο χαμόγελο και με ανδρόγυνο λουκ, η Τάμτα ανέβηκε στη σκηνή και άνοιξε τη βραδιά ερμηνεύοντας το “Tonight”, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε λίγο για το ξεχωριστό λόγο που έγινε η συναυλία και αφιέρωσε στους φίλους και τους θαυμαστές μεγάλες ξένες και ελληνικές επιτυχίες και αγαπημένα της τραγούδια.
Σε ένα ρόλο έκπληξη στο πλευρό της είδαμε και την Μελίνα Μακρή των Vegas που ερμήνευσε ένα αγαπημένο τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη, το “Όσα η αγάπη ονειρεύεται”…

Λίγο αργότερα, ο Μύρωνας Στρατής πήρε την κιθάρα του και κάθισε δίπλα στην Τάμτα για να τραγουδήσουν μαζί μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των θεατών…

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:



Δες εδώ live τη συναυλία ξανά!


Read More

And More