Οι συνεντεύξεις που ξεχώρισαν στο TLIFE μέσα στο 2014!

Μέσα στο 2014 «γνωρίσαμε» ακόμα καλύτερα κάποιους ανθρώπους μέσα από μας εκμυστηρεύτηκαν στο TLIFE. Συναντήσαμε κάποιους από τους μεγαλύτερους σταρ της χώρας μας αλλά και από το εξωτερικό και μας μίλησαν αποκλειστικά στο TLIFE. Κάποιες από αυτές τις συνεντεύξεις τις χαρήκαμε ιδιαίτερα, κάποιες μας συγκίνησαν, ενώ άλλες μας ενέπνευσαν! Μέσα στο 2014 λοιπόν…

Πήραμε συνέντευξη από τον Σάκη!

Σάκης Ρουβάς στο TLIFE: «Η καλύτερη στιγμή είναι όταν γυρίζω το βράδυ σπίτι και πέφτουν όλες οι αγκαλιές»

Γιορτάσαμε μαζί με τους αγαπημένους μας celebrities!

Το TLIFE γιορτάζει τα 4α γενέθλιά του με τη Δούκισσα Νομικού!

Η Γωγώ Μαστροκώστα στο TLIFE! Oι πιο όμορφες γιορτές και η αγαπημένη της χριστουγεννιάτικη γωνιά στο σπίτι της!

Ποια είναι τα πιο ξεχωριστά και τα πιο δυσάρετα Χριστούγεννα που θυμάσαι; “Πάντα τα Χριστούγεννα της ζωής μου τα θυμάμαι οικογενειακά! Και πριν κάνω τη δική μου οικογένεια αλλά και μετά. Ίσως τα μόνα διαφορετικά Χριστούγεννα που έκανα ήταν όταν έκανα ένα εξωτικό ταξίδι. Μου αρέσει όταν είναι χειμώνας να φεύγω και να πηγαίνω κάπου που είναι καλοκαίρι, γιατί αγαπώ πολύ το καλοκαίρι. Δεν ήταν απαραίτητα τα καλύτερα αλλά σίγουρα ήταν διαφορετικά. Πολύ όμορφα Χριστούγεννα δεν νομίζω να θυμάμαι να σου πω. Αντίθετα έχω να σου πω ότι θυμάμαι πολύ δυσάρεστα Χριστούγεννα.”

Σίσσυ Χρηστίδου στο TLIFE: Τα Χριστούγεννα με τα αγόρια της και το μεγάλο της… όνειρο!

Θυμάσαι πότε και πώς πέρασες τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, μέχρι σήμερα; “Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα του πρώτου μου παιδιού, γιατί τότε ήταν που ξαφνικά όλα αυτά απέκτησαν νόημα. Πιο πριν τα γιορτάζαμε πιο χαλαρά, λιγότερο οικογενειακά”.

Μιλήσαμε αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και σπαστά ελληνικά!

Η διάσημη πρωταγωνίστρια της σειράς Castle, Stana Katic, βρίσκεται στην Ελλάδα και αποκαλύπτεται στην κάμερα του TLIFE!

Ο γιος του Nicolas Sarkozy μιλά στο TLIFE για τις ελληνικές ρίζες του και την Carla Bruni!

Έχεις πράγματι, συγγενείς που έχουν ρίζες από την Ελλάδα;“Έχω ρίζες από την Ελλάδα από την πλευρά του πατέρα μου (σ.σ. ο προπάππους μου ήταν από τη Θεσσαλονίκη) και μπορώ να πω ότι είμαι και εγώ παιδί της Μεσογείου”.

Indila: Η Γαλλίδα τραγουδίστρια του “Dernière Danse” στην Ελλάδα! Μιλά στο TLIFE

Έχει αλλάξει η καθημερινότητά σου μετά από την επιτυχία; “Ο δικός μου μικρόκοσμος (Mini World, όπως είναι και ο τίτλος του άλμπουμ της) αλλάζει, αλλά κρατά πάντα τις ίδιες αξίες και τις ίδιες ρίζες. Γίνεται όλο και πιο διευρυμένος και μεταβάλλεται, καθώς γνωρίζω νέους ανθρώπους, νέα συναισθήματα και ερεθίσματα. Γνωρίζω πολλά νέα πράγματα, με τα οποία μαθαίνω να ζω. Είναι αλήθεια πως πολλά αλλάζουν, αλλά ευτυχώς για εμένα αλλάζουν με ένα πολύ όμορφο τρόπο.”



H Ιταλίδα τραγουδίστρια Nathalie στο TLIFE: ”Ανυπομονώ να βρεθούμε στη σκηνή με τον Θοδωρή Μαραντίνη”

Γιατί διάλεξες τον Θοδωρή Μαραντίνη; “Ο Θοδωρής είναι ένα καταπληκτικός καλλιτέχνης. Έχω εντυπωσιαστεί με τις διαφορετικές αποχρώσεις της μουσικής των Onirama. Δίνει όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, και επιπλέον έχει την περιέργεια να τραγουδήσει σε άλλες γλώσσες, κάτι που έχουμε κοινό. Ανυπομονώ να βρεθούμε στη σκηνή μαζί.”



Καλομοίρα στο TLIFE: Όλα όσα αποκαλύπτει για τη φετινή Eurovision και τα δίδυμα που της λείπουν!

Θα ήθελες να πας ξανά στη Eurovision; “Λατρεύω την Eurovision και όλο αυτό το concept με τα τραγούδια και τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν από διαφορετικές χώρες. Αλλά παίζει ρόλο και το κομμάτι. Αν έβρισκα ένα τραγούδι που να λατρεύω πολύ… Αλλά νιώθω καλά με αυτό που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Πήγα και εγώ και όλη η ομάδα και περάσαμε καλά”.

Πιάσαμε τον παλμό της επικαιρότητας!

Γ. Ζουγανέλης: Μιλά στο TLIFE για τον Σ. Μπουλά και αποκαλύπτει αυτό που τον στεναχώρησε τον τελευταίο χρόνο της ζωής του

Βέφα Αλεξιάδου: Στο TLIFE η πρώτη της συνέντευξη μετά τον ξαφνικό χαμό της κόρης της, Αλεξίας

Σίσσυ Φειδά: Σήμερα ο γάμος της στη Μύκονο! Τι είπε στο TLIFE λίγες ώρες πριν ντυθεί νυφούλα!

Ευρυδίκη στο TLIFE: Τα παιδιά, το Music School και η συγκίνησή της στα γυρίσματα!

Μυρτώ Κάζη: Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στο TLIFE για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της που θα γίνει σε λίγες ημέρες!

Γνωρίσαμε και εκτιμήσαμε ακόμα περισσότερο κάποιους ανθρώπους!

Έφη Παπαϊωάννου: Στο TLIFE για τις σκέψεις της μετά την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, τις κόρες της και την μόδα!

Η συγκλονιστική ημέρα που δολοφονήθηκε ο Άντη έχει μείνει ανεξίτηλη σε όλους. Αυτό που θαυμάσαμε όμως στη συνέχεια ήταν η δύναμη της ψυχής σου και το πόσο καλά στάθηκες… Από πού αντλείς κυρίως αυτή τη δύναμη; “Παρόλο που εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι δυνατή, τη δύναμη μου την τραγική εκείνη στιγμή την άντλησα από τα παιδιά μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τον Θεό… Ξέρεις, είναι παράξενο. Μόνο όταν συμβεί κάτι πολύ σοβαρό ή τραγικό είναι που αντιλαμβανόμαστε ή που αναγνωρίζουμε τις δυνάμεις ή τις αντοχές που κουβαλάμε μέσα μας. Είναι πολλά τα αποθέματα δύναμης που κουβαλάμε… Όλοι οι άνθρωποι, όχι μόνο εγώ. Και είναι εκπληκτική η στιγμή εκείνη που συνειδητοποιούμε τα αποθέματα δύναμης που διαθέτουμε, όταν πραγματικά αντέχουμε και αντιστεκόμαστε και ξεπερνάμε με προσπάθεια τα δύσκολα. Για μένα η τραγική στιγμή εκείνη ήταν στοίχημα ζωής. Για τα παιδιά μου… Ο χρόνος προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι γιατρός. Μας βοηθά απλώς να ζούμε με τα νέα δεδομένα. Και για μένα το τραγικό αυτό γεγονός, που με καθόρισε και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου, θα μείνει για πάντα βαθιά χαραγμένο μέσα μου…”



Ευγένιος Τριβιζάς στο TLIFE: Η εγκληματολογία, τα παιδικά βιβλία και οι νέοι του ήρωες!

Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι έχετε στερέψει από έμπνευση και τι κάνετε τότε; “Κάποτε νόμιζα ότι οι ιδέες για ιστορίες κάποια στιγμή στερεύουν και θα έπρεπε να τις κυνηγάω με ένα ιπτάμενο χαλί και να τις αρπάζω με μια απόχη που το δίκτυ της θα ήταν πλεγμένο από κόκκινες κλωστές παραμυθιού. Στη συνέχεια όμως διαπίστωσα ότι οι ιστορίες έχουν κάτι το κοινό με τη Λερναία Ύδρα. Μια γράφεις και πολλές περισσότερες προκύπτουν.
Έτσι, όπως με τα γράμματα της αλφαβήτας μπορούμε να σχηματίσουμε άπειρες λέξεις και φράσεις, όπως με τα βασικά χρώματα έχουμε χιλιάδες αποχρώσεις και μπορούμε να ζωγραφίσουμε άπειρους πίνακες, το ίδιο συμβαίνει και με την επιλογή, έκφραση και συνδυασμό των ιδεών για ιστορίες.

Λεωνίδας Καλφαγιάννης στο TLIFE: Το θέατρο, το ”Κάτω Παρτάλι” και η συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη!

Θεωρείς ότι η δημοσιότητα σε έκανε να αλλάξεις στοιχεία του εαυτού σου; “Θεωρώ πως όχι. Αλλά καλύτερα να ρωτήσετε τους ανθρώπους που με ήξεραν και είναι ακόμα δίπλα μου. Όπως και να’ χει η δική μου απάντηση είναι απολύτως υποκειμενική. Ίσως το πιο σωστό είναι να πω δεν ξέρω.

Άντα Λιβιτσάνου: Αποκαλύπτει στο TLIFE μέσα σε 3 λεπτά όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Xenia Ghali στο TLIFE: Τα μεγάλα club της Νέας Υόρκης, το πάθος της για τη μουσική και η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά!

Εμπνευστήκαμε από τις ιστορίες τους!

Tlife ρεπορτάζ: H Ελληνίδα που άφησε τα πάντα και βρέθηκε εθελοντικά στην Κένυα για να βοηθήσει γυναίκες και παιδιά που έχουν ανάγκη!

Περιέγραψέ μου τη στιγμή που πήρες την απόφαση να φύγεις για την Κένυα. “Νομίζω ότι η απόφαση που πήρα ήταν κάπως αυθόρμητη, αλλά όχι τόσο απερίσκεπτη. Είχα δει φωτογραφίες από μια άλλη κοπέλα που συμμετείχε εθελοντικά στην ίδια οργάνωση. Ενημερώθηκα για τα προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν και τότε είπα αμέσως το «ναι». Οπλίστηκα με αισιοδοξία κι υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα ερχόμενη εδώ για όσους με χρειάζονταν. Όταν άρχισε να καλλιεργείται μέσα μου η ιδέα του ταξιδιού, σκεφτόμουν πως η βοήθειά μου θα ήταν χρήσιμη και ουσιαστική. Έτσι, λοιπόν, ήμουν αποφασισμένη να ξεπεράσω κάθε εμπόδιο που θα προέκυπτε από τις όποιες δύσκολες συνθήκες συναντούσα, προκειμένου να μετατραπεί η επιθυμία μου σε έργο που θα βελτίωνε, έστω και λίγο την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων.”

Το ζευγάρι που τα άφησε όλα για να διασχίσει την Αφρική με μια σκηνή και δυο σακίδια, μιλάει στο TLIFE!

Τι σημαίνει ταξίδι για σας; Για εμάς ταξίδι σημαίνει να μπαίνει κανείς στη διαδικασία να γνωρίσει τον κόσμο στη χώρα που επισκέπτεται για να δει μια διαφορετική νοοτροπία ζωής από αυτή που έχει συνηθίσει. Στο δικό μας ταξίδι προσπαθούμε να «αφηνόμαστε», να βλέπουμε έξω από τα στερεότυπα που μας υποδεικνύει η κουλτούρα μας και ο τρόπος που μεγαλώσαμε. Φυσικά και δεν είναι εύκολη πάντα η προσαρμογή, όμως οι διαφορετικές εικόνες και εμπειρίες είναι σίγουρα το καλύτερο σχολείο!
Μαθαίνεις να έχεις υπομονή, να σέβεσαι την διαφορετικότητα και τα πιστεύω του καθενός και να αγαπάς τους ανθρώπους γύρω σου. Συνειδητοποιείς τι είναι τελικά σημαντικό στη ζωή σου και γίνεσαι αρκετά πιο ώριμος. Για αυτό λοιπόν, μην το σκέφτεστε, Dream.Travel.Live

Μπήκαμε στα σπίτια τους και μιλήσαμε για τα προσωπικά τους!

Γιάννης Πλούταρχος στο TLIFE: Τα 20 χρόνια κοινής ζωής με την Μαρία, τα παιδιά και το… μυστικό του!

Σε ένα σπίτι με πέντε παιδιά και τόσες χαρούμενες φωνές, τι κλίμα επικρατεί; “Είναι ίσως ό,τι πιο όμορφο δημιουργήσαμε με την γυναίκα μου. Καλούμαστε βέβαια, να αγωνιστούμε για αυτό που δημιουργήσαμε στον κόσμο. Εύχομαι να είμαστε καλοί γονείς και να διδάξουμε τα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα και εκείνα να προσφέρουν στην κοινωνία και να μας δώσουν τη χαρά να πω αύριο στην Μαρία… “Ναι αγωνιστήκαμε γυναίκα και κάτι κάναμε, κάτι καταφέραμε”. Δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι σωστός γονιός και να παραδώσεις σωστούς ανθρώπους. Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, όσο δύσκολο να έχουμε σωστή κρίση”.

Λευτέρης Πανταζής: Μας υποδέχεται στο σπίτι του και αποκαλύπτει τις δυο γυναίκες που αγάπησε αληθινά! Φωτογραφίες

Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο TLIFE, για την προσωπική ζωή, την εκπομπή που δεν αντέχει να βλέπει και όσους τον αμφισβητούν! Φωτό και βίντεο

Θα σε ενοχλήσει αν κάποιος σχολιάσει τις ερωτικές σου επιλογές; “Νομίζω ότι οι ερωτικές μου επιλογές δεν αφορούν κανένα και δεν συζητάω γενικά για τα προσωπικά μου. Δεν θα ενοχληθώ γιατί ούτε έχω δηλώσει, ούτε αφορά κανένα τι κάνω εγώ στο κρεβάτι μου”!

O Γιώργος Τσαλίκης στο TLΙFE! Τι αποκαλύπτει για τον γάμο του με την Δώρα, τα παιδιά του αλλά και τον Αζίζ ! Βίντεο

Νιώθεις τη φθορά την καθημερινότητα που μπορεί να έχει ένας γάμος; “Όχι γιατί η ζωή μας είναι γεμάτη.Οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις μας είναι τόσες πολλές και οι δικές μου και της Δώρας! ‘Εχουμε τρία παιδιά ένα νέο σκύλο, μια αδέσποτη γάτα… Τα παιδιά έχουν πολλές δραστηριότητες. Αγώνες, αθλήματα, μαθήματα, πάρτυ τα Σαββατοκύριακα.”

O Πάνος Καλλίδης στο TLIFE! Ο γάμος του με την μητέρα των παιδιών του και ο μεγαλύτερος φόβος του!

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου; Φοβάμαι πάρα πολύ το εαυτό μου. Δεν μπορώ να ελέγξω κάποια πράγματα στον εαυτό μου. Κάποια συναισθήματα. Τον έρωτα μπορώ να τον ελέγξω. Ίσως δεν μπορώ να ελέγξω άλλα πράγματα. Δεν θέλω όμως να μιλήσω περισσότερο. Τον εαυτό μου φοβάμαι περισσότερο απ΄όλους σ΄αυτή τη ζωή…



Ελένη Χατζίδου: Αποκαλύπτει στο TLIFE τη δίαιτα και τη γυμναστική της και δηλώνει πως βλέπει τον σύντροφό της μόνο Κυριακές!


Read More

And More