Το ΤLIFE στο καμαρίνι της Τάμτα – Τι μας είπε για τα σχέδιά της! Video

Το βράδυ της Πέμπτης συναντήσαμε την Τάμτα σε μαγαζί των νοτίων προαστίων, όπου βρέθηκε για να χαρίσει στους θαμώνες μια μοναδική βραδιά. Το TLIFE ”τρύπωσε” στο καμαρίνι της γνωστής τραγουδίστριας, όπου και συζήτησε μαζί της, και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη βραδιά.

Η Τάμτα, που το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε και σε άλλο γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πρωτεύουσας, αποθεώθηκε για ακόμα μία φορά από τους θαυμαστές της. Με casual look και καλή διάθεση, ερμήνευσε στη σκηνή του OPUS στη Γλυφάδα μεγάλες επιτυχίες, δικές της και άλλων καλλιτεχνών.

Στο τέλος, λοιπόν, της βραδιάς μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της, όπου με χαρά μας μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και το ιδιαίτερό της στυλ, ενώ όσον αφορά στα προσωπικά της, δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση.

Βρίσκεται στις προετοιμασίες ενός νέου κομματιού…

”Ετοιμάζω ένα καινούργιο τραγούδι, το οποίο πιστεύω ότι θα ακούσετε πολύ σύντομα. Δεν ξέρουμε το στυλ του, γιατί ακόμη είμαστε σε ”κατάσταση χτισίματος”. Το πού θα καταλήξει, θα το δούμε…”

Πού θα εμφανίζεται και με ποιον από την νέα χρονιά;

”Θα εμφανίζομαι με τον Γιώργο Μαζωνάκη από τις 20 Ιανουαρίου, σε ένα καινούργιο χώρο στην ”Ιερά Οδό”. Συνεργαζόμαστε για τέταρτη φορά με τον Γιώργο -είναι αγαπημένος φίλος και καλλιτέχνης. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν γενικά στον κόσμο, πιστεύω να πάμε καλά!”

Για το στυλ της και το αν υπάρχει κάποιος που τη συμβουλεύει

”Το στυλ μου είναι το στυλ μου. Δεν είναι κανενός… Με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, είμαστε από την αρχή της καριέρας μου μαζί. Είναι φίλη και στυλίστριά μου. Είναι ένας άνθρωπος που με ξέρει πάρα πολύ καλά και συνεργαζόμαστε άψογα. Όσον αφορά στην στυλιστική εμφάνιση της Τετάρτης, να σου πω ότι ήταν δική μου επιλογή. Δούλεψαν οι συνεργάτες μου -και φυσικά η Αλεξάνδρα- και παρουσιάσαμε αυτό το συνολικό αποτέλεσμα.”

Δες περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά:

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Σπαντιδάκης

Read More

And More