Τάσος Αντωνίου: Ο Έλληνας που κατέκτησε το “Όσκαρ του φαγητού” για το βιβλίο του! Τι λέει στο TLIFE

Ο Τάσος Αντωνίου είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες “chef” – για να ακριβολογούμε είναι δημοσιογράφος γαστρονομίας και λατρεύει ότι έχει σχέση με το φαγητό- και το ταλέντο του στη μαγειρική έχει βρει διεθνή αναγνώριση! Όχι μόνο λόγω της συνεργασίας του με τον Jamie Oliver αλλά και λόγω του βιβλίου του “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω”.

Οι “εύκολες συνταγές για τα πρώτα βήματα στην κουζίνα” που παρουσιάζει σε αυτό κατάφεραν να του δώσουν το βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής. Πρόκειται για διάκριση στα Gourmand World Cookbook Awards που θεωρούνται τα βραβεία Όσκαρ του κόσμου του φαγητού και του κρασιού.

Ο Τάσος μίλησε στο TLIFE για τη διάκρισή του: “Είμαι ευτυχής που έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα και που έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν και ανακαλύπτουμε μαζί τον πλούσιο κόσμο της γαστρονομίας. Θα ήθελα να πω σε όλους πως η σκληρή δουλειά, η υπομονή, η αφοσίωση και η αγάπη σε αυτό που κάνεις στο τέλος αποδίδουν και αναγνωρίζονται. Ίσως πάρει λίγο καιρό, αλλά όταν αυτό συμβεί είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο!

Μοιράστηκε όμως τη χαρά του και με τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook και το γεγονός ότι ετοιμάζεται να κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην Κίνα!

Read More

And More