Ν. Θεοδωρίδου: Γιατί μπήκε στην κουζίνα; Δες φωτογραφίες

Το μικρόφωνο άφησε για λίγο στην άκρη η Νατάσα Θεοδωρίδου και δοκίμασε τις μαγειρικές της ικανότητές σε μια μοναδική αναμέτρηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή τραγουδίστρια ετοίμασε ένα γευστικό πιάτο και δέχτηκε την κριτική των πιο απαιτητικών chefs.
O “Όμορφος κόσμος” του Γρηγόρη ταξίδεψε ως την όμορφη Νάξο και ο γνωστός παρουσιαστής μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού έκαναν τη βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια του νησιού, δοκίμασαν τις μαγειρικές τους ικανότητες σε ένα διαγωνισμό με διαιτητή τον… Γιάννη Λουκάκο.

Ο γνωστός σεφ βάζει τους κανόνες της μαγειρικής πρόκλησης. Δίνει στους δύο διαγωνιζόμενους μια λίστα με υλικά, τα οποία θα πρέπει να προμηθευτούν μόνοι τους και να συνδυάσουν όσο καλύτερα μπορούν. Ταξιδεύουν μέχρι την Νάξο για να βρουν τα υλικά για τα πιάτα τους, αλλά και να πάρουν συμβουλές από ντόπιους.

Κριτές της προσπάθειας τους θα είναι τρεις Junior Masterchef. Η Στεφανία, ο Αγαμέμνονας και η Μαργαρίτα θα κρίνουν την προσπάθεια των δύο διαγωνιζόμενων και θα επιλέξουν το καλύτερο πιάτο.

Read More

And More