Ν. Θεοδωρίδου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο! Φωτογραφίες

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου και βρέθηκε χθες βράδυ στο θέατρο με φίλους. Η γνωστή ερμηνεύτρια που κάνει μεγάλη επιτυχία στο Βοτανικό με την Έλενα Παπαρίζου, χαλαρή και ευδιάθετη διασκέδασε με φίλους και παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της Βίκυς Σταυροπούλου στο “Μικρό Παλλάς”.
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ η Νατάσα έφθασε στο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας με ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση και ένα ζεστό χαμόγελο. Η γνωστή ερμηνεύτρια είχε επιλέξει ένα μαύρο παντελόνι με μαύρο σακάκι και ένα λευκό απλό μπλουζάκι, που συνδύασε με μια μαύρη καπαρντίνα και ένα κόκκινο φουλάρι.
Αμέσως μόλις έφθασε στο θέατρο, κατευθύνθηκε στο φουαγιέ κι έπειτα πήρε τη θέση της στο κοινό στη δεύτερη σειρά. Η ίδια, φάνηκε να διασκέδασε πολύ και δεν σταμάτησε να γελά με τις έξυπνες ατάκες των πρωταγωνιστών στην παράσταση “Μια τρελή τρελή σαραντάρα”.

/

Μετά το τέλος, της επίσημης πρεμιέρας, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στα καμαρίνια, όπου μίλησε και φωτογραφήθηκε με τους πρωταγωνιστές.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

/

Η Νατάσα θεοδωρίδου με τον Δημήτρη Μαυρόπουλο
/

Read More

And More