Το Θηρίο μας συστήνει τη μέλλουσα γυναίκα του και μιλάει στο TLIFE για τον έρωτα και το γάμο του!

Το γνωστό σε όλους μας ”Θηρίο” ή αλλιώς Κώστας Δράκουλας μιλά στο TLIFE και αποκαλύπτει όλο το story του έρωτα και του γάμου του με την 24χρονη Γλυκερία. Η σχέση τους μετρά 3 χρόνια και κάτι και το ζευγάρι σκοπεύει στις 17 Σεπτεμβρίου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Πέραμα.

Ο Κώστας μας είπε τα πάντα γύρω από τη σχέση του με την Γλυκερία, η οποία έχει δικό της εργοστάσιο με έπιπλα κουζίνας κι είναι διακοσμήτρια. Μάλιστα ήταν ο άνθρωπος που διάλεξε τα χρώματα και διακόσμησε και το τατουατζίδικό του ”Θηρίου”.

Πώς πήρες την απόφαση να ντυθείς γαμπρός και ποια τα συναισθήματά σου;
”Kοίτα για μένα δεν είναι κάτι τρομερό… Δεν αισθάνομαι κάπως… Έτσι κι αλλιώς συζώ με την γυναίκα μου εδώ και κάποιους μήνες κι επειδή το είχα στο μυαλό μου κάποια στιγμή να το κάνω, θα το κάνω! Πέρα από την ημέρα του γάμου, η οποία είναι μία μέρα με πολλή προετοιμασία, κούραση και χαρά, έχει κάτι περίεργο και πρωτόγνωρο, όλα τα άλλα δεν μου φαίνονται περίεργα. Τα ζω καθημερινά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα ούτε θ’ αλλάξει μετά τον γάμο. Είναι σαν να έχει ήδη μπει η βέρα.”

Δηλαδή βλέπεις τον γάμο σαν μια καθαρά τυπική διαδικασία;
”Τον γάμο σαν τελετή, ναι, τον βλέπω σαν μια τυπική διαδικασία. Την συμβίωση όμως, την αντιμετωπίζω σαν μία από τις καλύτερες και πιο ευχάριστες διαδικασίες! Θα μπορούσα να μην παντρευτώ ποτέ, επίσημα… Για μένα είναι το ίδιο, δεν θα άλλαζε κάτι στη σχέση μου με τη Γλυκερία. Απλά έχουμε τους γονείς που θέλουν να τηρούνται οι παραδόσεις, η γυναίκα μου θέλει -όπως πολλές γυναίκες- να ντυθεί νύφη…”

Θα γίνει σε κλειστό κύκλο το μυστήριο ή όχι;
”Στον γάμο θα είναι καλεσμένοι συγγενείς και καλοί μας φίλοι, θα βρίσκονται και κάποιοι τραγουδιστές, αλλά μόνο όσοι είναι φίλοι μου. Δεν θα κάνω πράγματα για το θεαθήναι ή για να προκαλέσω ούτε θα διαφημίσω τον γάμο μου. Γι’ αυτό και παντρευόμαστε στην εκκλησία της ενορίας μας στο Πέραμα και δεν πάμε κάπου αλλού. Αν θέλει κάποιος φωτογράφος ή κάποιο κανάλι να έρθουν, καλώς να έρθουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά εγώ δεν έχω καλέσει κάποιον.”

Κουμπάροι σας;
”Κουμπάρος μας θα είναι ο Γιάννης Πετηναράς, που είναι στενός συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε παιδικοί φίλοι από το σχολείο και μάλιστα, σε όλα μου τα τραγούδια και τις συνεργασίες την μουσική έχει γράψει εκείνος, ενώ είναι και συνέταιρος στο στούντιο που έχω στο Πέραμα. Κουμπάρα θα είναι μία παιδική φίλη της γυναίκας μου, η Χρυσούλα Παπαστεφάνου.”

Ποιο είναι αλήθεια το χρονικό της γνωριμίας σας;
”Γνωριστήκαμε σε μια καφετέρια στο Πέραμα, μέσω κοινής παρέας και συγκεκριμένα των κουμπάρων μας. Η Χρυσούλα και ο Γιάννης γνωρίζονταν από πριν κι έτσι γνωρίστηκα κι εγώ με την Γλυκερία.”

Την κυνήγησες καθόλου στις αρχές;
”Ε, εντάξει… Την κυνήγησα, αλλά μην φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο. Γενικά δεν το κάνω αυτό, όχι για μούρη ούτε λόγω τουπέ, απλά δεν είμαι ο τύπος που κυνηγάει επίμονα. Εγώ, αυτή τη σχέση που έχω τώρα με την γυναίκα μου, στην αρχή την ξεκίνησα πολύ αστεία και με πολύ χαβαλέ. Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά στην αρχή το είχα δει πολύ επιφανειακά. Στην πορεία όμως, αυτό άλλαξε γιατί είναι απίστευτος άνθρωπος εκείνη! Η Γλυκερία με έκανε ν’ αλλάξω! Και ξέρεις, δεν ήμουν από την αρχή φουλ ερωτευμένος, κεραυνοβόλα, ήμουν πολύ χαλαρός. Είδα όμως πόσο πολύ αξίζει… Με τη συμπεριφορά της με έκανε αργότερα να δω πολλά!”

Πώς της έκανες την πρόταση γάμου;
”H πρόταση έγινε κανονικά, με δαχτυλίδι… αλλά στο σπίτι μου. Ηρθε ένα απόγευμα να με πάρει να πάμε σινεμά -γιατί εγώ έχω μηχανή, εκείνη αυτοκίνητο και ήθελε να πάμε μ’ αυτό- και της λέω ανέβα λίγο επάνω. Εκείνη έρχεται και της δίνω το δαχτυλίδι, που ήταν μέσα σε μια θήκη τριαντάφυλλο. Έγιναν όλα πολύ απλά, να φανταστείς εκείνη την ώρα ήμασταν στην κρεβατοκάμαρά μου. Δεν έγινε κάτι τρελό… ήταν όμως, ρομαντικό, γλυκό.”

Θα ήθελες να κάνετε οικογένεια αργότερα;
”Όχι αργότερα, όσο πιο σύντομα γίνεται. Φοβόμουν μήπως έχουμε κανένα πρόβλημα στον γάμο, τίποτα ανακατοσούρες και τα σχετικά, αλλιώς θα είχαμε ήδη βάλει μπρος. Όταν είσαι από μια οικογένεια δεμένη, με τρία αδέρφια κι έχεις πάρει πάρα πολλή αγάπη, θες να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Εγώ το βλέπω καθαρά έτσι. Ό,τι δηλαδή έκαναν οι γονείς μου, το ίδιο ακριβώς θέλω να κάνω κι εγώ γιατί είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από εκείνους. Εμένα η οικογένειά μου μόνο αγάπη και καλές βάσεις μου έδωσε. Δεν έχω άσχημες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια. Οπότε το θεωρώ πολύ υγιές να κάνω οικογένεια και παιδιά. Το έχω ανάγκη!

Τι πιο ωραίο από το να κάνεις τα δικά σου παιδιά; Φυσικά πρέπει να μπορείς και να τα μεγαλώσεις… Γιατί είναι και κάποιοι γονείς που κάνουν παιδιά και γουστάρουν να βγαίνουν, να πίνουν και να καίνε τα λεφτά τους. Εγώ θέλω να κάνω παιδί και να κάτσω σπίτι μου. Αυτό ακριβώς έκανε κι ο πατέρας μου, που από την ημέρα που γεννήθηκα δεν έλειψε ποτέ από δίπλα μου. Αν και δούλευε όλη μέρα, ήταν στο πλευρό μου. Και το γεγονός ότι δεν μεγάλωσα στην Κηφισιά, αλλά στο Πέραμα παίζει ρόλο. Τα πράγματα εδώ είναι λίγο διαφορετικά, πιο σκληρά. Όχι ότι έχω κάτι με την Κηφισιά, απλά εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Πιο εργατικά, πιο σκληρά, πιο συνοικιακά…”

Πιστεύεις ότι τελικά υπάρχει κατάλληλη ηλικία για αυτές τις κινήσεις – αποφάσεις;
”Η Γλυκερία με καλύπτει σαν άνθρωπο. Δεν υπάρχει ηλικία γάμου ή τεκνοποίησης για μένα. Σημασία έχει αν βρήκες τον άνθρωπό σου, αν και πότε ένιωσες έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα. Είτε είσαι στα 20, είτε στα 30, είτε στα 50, σημασία έχει πότε εσύ θα νιώσεις έτοιμος. Εγώ δεν ξέρω αν είμαι ώριμος ή ανώριμος, αλλά το κάνω. Να σου πω την αλήθεια, στη ζωή μου έχω διασκεδάσει, έχω περάσει καλά, εξόδους λόγω δουλειάς και ταξίδια έχω κάνει, δεν έχω κανένα απωθημένο να βγω να ξενυχτήσω ή να γνωρίσω άλλες κοπέλες. Είμαι έτοιμος και προχωράω.”

Στάθηκε δίπλα σου όταν ήσουν ακόμα εύσωμος. Αυτό σε τι σε βοήθησε;
”Όταν με γνώρισε ήμουν 238 κιλά. Η Γλυκερία είναι ένας από τους λόγους που αδυνατίσα! Όχι γιατί μου είπε κάν’το, αλλά γιατί την είχα δίπλα μου και με βοηθούσε πάντα σ’ αυτό το θέμα και μιλούσε όμορφα. Δεν την ενδιέφερε αν είμαι χοντρός ή αδύνατος. Αλλά ήξερα και ήξερε ότι, για να κάνουμε παιδιά και να προχωρήσουμε… Ξέρεις για να παίξεις με το παιδί σου και να κάνεις και διάφορα άλλα πράγματα, πρέπει να έχεις καλή φυσική κατάσταση. Όταν είσαι τόσα πολλά κιλά δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα…”

Γαμήλιο ταξίδι που σκέφτεστε να πάτε;
”Συζητάμε -για καμιά εβδομάδα το πολύ- για Νέα Υόρκη, που δεν έχουμε ξαναπάει και θα θέλαμε πολύ να βρεθούμε εκεί.”

Εσύ νιώθεις ήδη παντρεμένος, όπως μου είπες… Τι τύπος συζύγου είσαι λοιπόν;
”Είμαι ο σύζυγος που θα ξυπνήσει να ταΐσει το σκύλο το πρωί, θα βοηθήσω την Γλυκερία αν χρειαστεί κάτι στο σπίτι. Εντάξει, δεν θα πλύνω πιάτα ποτέ, ούτε θα σφουγγαρίσω. Μία φορά μόνο που η Γλυκερία είχε γαστρεντερίτιδα και την έβλεπα ότι λιώνει στο κρεβάτι, έπλυνα το πιάτο μου – δεν χρειαζόταν να την επιβαρύνω. Επειδή γενικά έχω ένα θέμα με το σπίτι και θέλω να γυαλίζει, θα τη βοηθήσω, θα με βοηθήσει… Εγώ για παράδειγμα, στο σπίτι έχω αναλάβει το μπαλκόνι. Αυτό είναι δική μου υπόθεση, επειδή μου αρέσει και όλη μέρα αράζω εκεί. Σκούπισμα, πότισμα των λουλουδιών κι αυτά τα κάνω εγώ.”

Μας αποκάλυψε πολλές και ωραίες πτυχές του εαυτού του ο Κώστας… Πιο τρυφερές… Εμείς ευχόμαστε στον ίδιο και την γυναίκα της ζωής του τα καλύτερα και αναμένουμε… να φάμε κουφέτα!

Read More

And More