Τζο Τόγκου στο TLIFE: “Έχω καεί δυο φορές, δεν θέλω να κάνω και τρίτο γάμο!”

Η Τζο Τόγκου είναι μια από τις πρωταγωνίστριες του νέου ριάλιτι του Ant1 “Real Housewives” και μιλά στο TLIFE για τη ζωή της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιό της, τη σχέση της με τον γιο της και τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.

Η Τζο είναι σχεδιάστρια μόδας και έχει ξεκινήσει μια δικής της εταιρεία μαζί με την Χριστίνα Παππά. Η ίδια επέλεξε να συμμετέχει στο ριάλιτι για την εμπειρία και για να δείξει στις υπόλοιπες γυναίκες πως όταν κάποιος έχει θέληση μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα στη ζωή του.
Μιλώντας για τη συμμετοχή της και το αν φοβάται πως μέσα από το ριάλιτι θα υπερεκθέσει τον ευατό της, η ίδια απάντησε το εξής: “Δεν επιλέξαμε να μην μας ακολουθεί η κάμερα σε κάθε στιγμή της ζωής μας, ούτε να μην δείξουμε κάποια πράγματα. Αλλά μόνο αυτά που δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Αν είσαι στο σπίτι σου και πρέπει να στείλεις εκατό mail, δεν αφορά κανέναν αυτό. Η κάμερα μας ακολουθούσε σχεδόν όλη τη μέρα και κατέγραφε τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα στοιχεία της καθημερινότητάς μας. Δεν θεωρώ πως έχω να κρύψω κάτι από τη ζωή μου και γι΄ αυτό δεν θεωρώ ότι θα υπερεκθέσω τον εαυτό μου”.
Παράλληλα, η Τζο ξεκαθάρισε πως οι σκηνές στα επεισόδια που θα δούμε δεν είναι στημένες και υπήρχαν φορές που έγιναν τσακωμοί μεταξύ των γυναικών. “Σαφώς και υπάρχουν διαφωνίες και τσακωμοί, αλλά δεν κρύβονται. Και στην πραγματική μας ζωή υπάρχουν εντάσεις, δεν υπάρχουν στημένες σκηνές στο συγκεκριμένο ριάλιτι”, τόνισε.
Για την απόφασή της να πάρει μέρος στις “Real Housewives”, η ίδια δήλωσε: “Η Χριστίνα Παππά με πρότεινε στην παραγωγή της εκπομπής. Ήμουν το δεύτερο άτομο μέσα σε 1,5 χρόνο, ήρθα στο σπίτι με γνώρισαν και έτσι αποφάσισα να συμμετέχω. Μέσα από το “Real Housewives” θα παρουσιάσω στοιχεία τόσο από την προσωπική, όσο και την επαγγελματική μου ζωή. Το πρώτο καινούριο που θα δείτε είναι η νέα μου επαγγελματική δουλειά, όλη την προετοιμασία, τα ρούχα, το πρώτο fashion show που κάναμε με την Χριστίνα. Ενώ, θα δείτε και στοιχεία του χαρακτήρα μου, ότι είμαι ένας άνθρωπος δυναμικός και ψύχραιμος σε διάφορες δύσκολες καταστάσεις που έχουν προκύψει από το διαζύγιό μου και την προσπάθειά μου να ξαναχτίσω από την αρχή τη ζωή και την καριέρα μου”.
Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιό της με τον πρώην άντρα της Γιάννη, η γνωστή επιχειρηματίας είπε το εξής: “Η αρχή και η προσαρμογή μετά το διαζύγιο δεν ήταν εύκολη. Για ενάμιση χρόνο τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για ‘μένα. Κάποιες ισορροπίες χάθηκαν, αλλά πιστεύω πως για να βρεθεί μια ισορροπία στη ζωή μας πρέπει να ανατραπούν οι προηγούμενες. Βέβαια, είμαι ένας άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω. Πιστεύω ότι αν τα έχουμε καταφέρει μια φορά στη ζωή μας, μπορούμε να το κάνουμε και δεύτερη και τρίτη. Το θέμα είναι να έχεις το κουράγιο και να πιστέψεις στον εαυτό σου για να χτίσεις κάτι δικό σου και να ορθοποδήσεις. Αυτήν τη στιγμή πατώ γερά στα πόδια μου, έχω βρει καινούρια ισορροπία και έχω αποκαταστήσει τις όποιες κακές σχέσεις δημιουργήθηκαν κάποια στιγμή με τον άντρα μου”.
Ποια είναι η σχέση της, όμως με τον γιό της;
“Ο γιος μου είναι 9 χρόνων και είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μου. Έχουμε μια σχέση πάρα πολύ καλή. Όχι ότι δεν τσακωνόμαστε κιόλας για μικρά καθημερινά πράγματα, όπως γιατί δεν διάβασε ή γιατί δεν θέλει να πάει ποδόσφαιρό και άλλα τέτοια. Προσπαθώ να είμαι και αυστηρή και φίλη μαζί του. Κάποιες στιγμές θα χαλαρώσουμε, θα τον πάρω και θα πάμε μια βόλτα οι δυο μας για να μιλήσουμε σαν φίλοι. Είναι ένα πολύ ώριμο παιδί, με το οποίο μπορώ να κάνω ατελείωτες συζητήσεις. Πιστεύω ότι ωρίμασε μέσα από το διαζύγιό μου με τον πατέρα του. Ξαφνικά βρέθηκε στην κατάσταση πως ο μπαμπάς θα φύγει από το σπίτι και να χωρίσουν οι γονείς του κι αυτό τον έκανε να ωριμάσει γρηγορότερα”, ανέφερε.
Για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, η Τζο αποκάλυψε: “Με τον πρώην σύζυγό μου τον Γιάννη είχαμε αποφασίσει αρχικά να δουλεύουμε μαζί σε μια εταιρεία που είχαμε αναπτύξει. Όμως, ένα χρόνο μετά το χωρισμό μας, ο Γιάννης αντιμετώπιζε μεγαλύτερη δυσκολία για να συνεργαστεί μαζί μου. Είδαμε ότι δεν προχωρούσαμε καλά μαζί κι έτσι διακόψαμε τη συνεργασία μας. Οι πρώτες σκέψεις, μόλις έγινε αυτό ήταν ότι ο σχεδιασμός ρούχων είναι το μόνο που ξέρω να κάνω και πρόκειται για μια δουλειά που έχω ξεκινήσει από τα 18 μου χρόνια και δεν ασχολήθηκα με το χώρο μόνο όταν γνώρισα τον πρώην σύζυγό μου. Είναι το μοναδικό που ξέρω να κάνω καλά και το αγαπώ πολύ και σε μια κουβέντα που είχα με την Χριστίνα, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την νέα εταιρεία μαζί. Ήταν κάτι με το οποίο ασχολούμαι χρόνια και δεν φοβήθηκα πως κάτι ίσως να μην πάει καλά”.
Τι θα έλεγε όμως, σε ένα τρίτο γάμο;
Έχω καεί δυο φορές και έχω πάρει δυο διαζύγια, γι’ αυτό δεν σκέφτομαι να κάνω τρίτο γάμο. Δεν θα έλεγα “όχι”, όμως σ’ έναν σύντροφο ζωής. Σ’ ένα δεύτερο παιδί, όμως θα έλεγα “όχι”, γιατί ο γιος μου είναι ήδη μεγάλος. Έτσι κι αλλιώς είμαι αφοσιωμένη σ’ αυτόν και την δουλειά μου και δεν θα ήθελα ένα μωρό να τρέχω όλη την ώρα. Δεν θα ήθελα να ξανακάνω οικογένεια για τρίτη φορά. Είμαι ολοκληρωμένη σαν γυναίκα, επειδή είμαι και μητέρα. Σε ένα νέο σύντροφο, μιας και είμαι μόνη θα ήμουν ανοιχτή”, ανέφερε.
Τέλος, όσον αφορά τις εργαζόμενες μητέρες, η ίδια σημείωσε ότι στην εποχή που βρισκόμαστε δεν γίνεται να μην δουλεύουν. “Θα έλεγα στις εργαζόμενες μητέρες να μην νιώθουν τύψεις που αφήνουν για αρκετό χρόνο μόνα τα παιδιά τους, αρκεί όταν θα περνούν χρόνο μαζί τους να είναι ουσιαστικός. Αυτό έχει σημασία για εμένα, όχι η ποσότητα, αλλά η ποιότητα του χρόνου. Υπάρχουν γυναίκες που είναι όλη την ώρα στο σπίτι και δεν επικοινωνούν με τα παιδιά τους”, κατέληξε.

Read More

And More