Κ. Αγγελίδης έγινε μπαμπάς! Τι είπε στο TLIFE για τις 40 ώρες τοκετού

Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους βρίσκονται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η αγαπημένη του Εβελίνα Βαρσάμη μετά την έλευση του γιου τους. Η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή γέννησε μετά από φυσιολογικό τοκετό το περασμένο Σάββατο στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ.
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έχοντας επιστρέψει στο σπίτι με την σύζυγό και το μωράκι του, μίλησε στο TLIFE για τις ώρες του τοκετού και τον μπέμπη που τον έχει ενθουσιάσει.

“Ήταν μια μοναδική εμπειρία για ‘μένα οι σαράντα ώρες που κράτησε ο τοκετός. Ο γυναικολόγος και η μαία της γυναίκας μου υποστήριξαν ότι το μωρό μπορεί να γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό και έτσι προχωρήσαμε. Ο γιος μας γεννήθηκε το Σάββατο και είναι 3500 κιλά και 52 εκατοστά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή στην αίθουσα του τοκετού μαζί με την σύζυγό του.
Ο μικρός τους πρίγκιπας με τα γκριζογάλανα μάτια θα πάρει το όνομα του παππού του Αλέξανδρου και έχει ήδη σκορπίσει χαμόγελα στην οικογένειά του. “Ολα όσα ζούμε είναι μοναδικά. Μετά την γέννηση του μωρού δεν μας ενοχλεί τίποτα. Ούτε το κλάμα, ούτε το ξενύχτι δεν σκεφτόμαστε τώρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι”.
Στην ερώτηση σε ποιον μοιάζει ο μπίμπιρας, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο γονείς του.

Το γνωστό ζευγάρι έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βάρκιζας και το επόμενο καλοκαίρι οι δυο τους θα κάνουν τον θρησκευτικό γάμο τους μαζί με την βάφτιση του γιου τους.
Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

Read More

And More