H Eλένη Τσαγκά μιλάει στο TLIFE για τη βάφτιση των διδύμων της!

Η παρουσιάστρια του Star, Ελένη Τσαγκά, αυτή την περίοδο τρέχει για της προετοιμασίες της βάφτισης των διδύμων της που θα γίνει το Σάββατο, στις 25 Ιουνίου, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Η Ελένη μίλησε στο TLIFE για τις ετοιμασίες, το θέμα της βάπτισης αλλά και πώς καταφέρνει να συνδυάζει δουλειά και σπίτι.

Ποιο θα είναι το θέμα της βάφτισης; “Το χρώμα που θα επικρατεί στη βάφτιση είναι το λαχανί, για να είναι ουδέτερο. Το θέμα της βάφτισης είναι σαλοπέτες και φορεματάκια! Παντού θα υπάρχουν μινιατούρες με σαλοπέτες και φορεματάκια!”

Πώς θα ονομαστούν τα παιδάκια της; “Τα ονοματάκια των παιδιών θα είναι Γιωργοευάγγελος και Μαρίνα. Είναι τα ονόματα της μαμάς μου και του πεθερού μου.”

Πώς είναι η ζωή της τώρα με τα δίδυμα;
“Η ζωή μου μετά από τη γέννηση των παιδών μου έχει αλλάξει πολύ! Ακόμη δεν έχω γυρίσει κανονικά στη δουλειά μου και ζορίζομαι και μόνο που το σκέφτομαι! Επιστρέφω την επόμενη εβδομάδα κανονικά. Εντάξει θα είναι λίγο δύσκολο αλλά θα το αντέξω. Δεν είμαι η πρώτη που θα επιστρέψει στη δουλειά της. Ευτυχώς έχω βοήθεια από τη μαμά μου και υπάρχει και νταντά! “

Read More

And More