Φ. Τσακίρη στο TLIFE: “Θα ήθελα να γίνω μητέρα!”

Μπορεί να υποδύεται τις μοιραίες και πολύ δυναμικές γυναίκες, ωστόσο η ίδια φαίνεται πως θέλει να έχει μια ισορροπία στη ζωή της. Η σκληρή δουλειά δεν την τρομάζει και προσπαθεί να δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί σε κάθε της συνεργασία. Ο λόγος για την Φωτεινή Τσακίρη, την τηλεοπτική “Βίβιαν” που επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από το “50-50”.

Το TLIFE επικοινώνησε με την γνωστή ηθοποιό, η οποία δηλώνει χαρούμενη που επέστρεψε στο οικείο περιβάλλον της σειράς. Η ίδια μίλησε για το ρόλο της Βίβιαν που υποδύεται στο “50 – 50”, τα γυρίσματα του σίριαλ, τις αντιδράσεις του κόσμου και την επιθυμία της να γίνει μανούλα.
Μιλώντας αρχικά, για την επιστροφή του “50-50” στη μικρή οθόνη, η ίδια δήλωσε: “Αισθάνομαι πολύ όμορφα και οικεία, που επιστρέψαμε στο λιμανάκι μας. Ήταν μια δουλειά που την είχαμε ανάγκη. Την είχα ανάγκη και σε ψυχολογικό επίπεδο” και συνέχισε: “Υπήρχε αναμονή από τον κόσμο. Οι θεατές περίμεναν να δουν τη σειρά. Εμείς εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου. Μας χαμογελούν στο δρόμο, ρωτούν για την ιστορία, μας δίνουν χαιρετίσματα. Υπάρχει θετική ανταπόκριση. Το πόσο μεγάλη ανταπόκριση θα έχει, όμως, η σειρά, δεν το ξέρεις, απλώς το περιμένεις και το ελπίζεις”.
Όσον αφορά τα γυρίσματα της σειράς, η γνωστή ηθοποιός, ανέφερε πως υπάρχουν μέρες που είναι δύσκολες και κουραστικές. Άλλες μέρες είναι κεφάτες, αλλά υπάρχει καλό κλίμα.
Για το ρόλο της Βίβιαν, η οποία θα γίνει και μανούλα στα επόμενα επεισόδια, η ίδια σημείσε το εξής: “Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε την εγκυμοσύνη της Βίβιαν και ό,τι θα ακολουθήσει αυτής. Θα έχουμε ορμόνες στα ύψη”.
Τι απαντά, όμως, στο ενδεχόμενο να γίνει και η ίδια μανούλα και κατά πόσο πιστεύει ότι καριέρα και οικογένεια συνδυάζονται;
“Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα”, είπε και πρόσθεσε: “Όταν θα κάνω οικογένεια θα σας πω αν συνδυάζεται με την καριέρα. Πάντως, θεωρώ ότι πρέπει η ζωή της γυναίκας να μην περιορίζεται μόνο στον πολύ σπουδαίο ρόλο της μητέρας. Η γυναίκα είναι ένα άτομο που πρέπει να εξελίσσεται και να μην επενδύει τα πάντα σε ένα πλασματάκι που στην ουσία δεν της ανήκει”
Στην ερώτηση αν νιώθει ανασφάλεια λόγω της οικονομικής κρίσης, η Φωτεινή Τσακίρη απάντησε: “Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι έτσι κι αλλιώς ανασφαλές. Είμαστε λίγο σαν τους τσιγγάνους, από τσαντίρι σε τσαντίρι κάθε τηλεοπτική και θεατρική σεζόν. Υπάρχουν συχνές εναλλαγές δουλειάς. Τώρα βέβαια, με την οικονομική κρίση τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτό που χρειάζεται είναι ψυχραιμία και δουλειά”.
Η ταλαντούχα ηθοποιός συμμετείχε και στην ελληνική ταινία “Έτερον ήμισυ”, όπου έκανε μια πολύ δυναμική και επιτυχημένη γυναίκα που ψάχνει το άλλο της μισό και ενώ ουσιαστικά το έχει βρει, δεν θέλει να το παραδεχτεί. “Η ηρωίδα που υποδύομαι στην ταινία έχει μια περίεργη σχέση με το “έτερόν της ήμισυ”, μπλέκει σε ένα παιχνιδάκι εξουσίας για το ποιος θα παραδεχτεί ότι θέλει τον άλλον. Αλλά τελικά αφήνει ένα θετικό μήνυμα. Σ’ αυτό το παιχνίδι θηλυκού και αρσενικού υπάρχει τελικά μια φόρμουλα που μας οδηγεί στο να βρούμε το άλλο μας μισό”.

Σκηνή από την ταινία “Έτερον ήμισυ”!

Πώς σχολιάζει η ίδια το γεγονός ότι έχει παίξει αρκετές φορές το ρόλο της δυναμικής γυναίκας και τι κοινά στοιχεία έχει με τους χαρακτήρες που ενσαρκώνει;
“Ελπίζω να δοκιμαστώ σε διάφορους ρόλους. Οι χαρακτήρες που υποδύομαι είναι φτιαγμένοι από τη φαντασία, το μυαλό και την πένα του σεναριογράφου. Εγώ καλούμε να υποδυθώ ένα ρόλο, δανείζοντας και προσωπικά μου στοιχεία και προσπαθώ να τους δώσω ζωή. Αν έπαιζε κάποια άλλη ηθοποιός θα ήταν διαφορετικός ο κάθε ρόλος”, είπε και πρόσθεσε: “Στο “50-50” οι ρόλοι είναι λίγο πιο τσιμπημένοι. Ο Κίμωνας είναι ο καλούλης της υπόθεσης, ενώ η Βίβιαν είναι δυναμική στα όρια του αυταρχικού. Εγώ θα με χαρακτήριζα πιο χαμηλών τόνων. Δεν έχω τη συμπεριφορά της Βίβιαν του “50-50”, ούτε της Τζένης στο “Λιτσα.com”. Δεν συμφωνω με τη συμπεριφορά των ρόλων που παίζω, αλλά είναι διασκεδαστικοί να τους ενσαρκώνεις”.
Όσο, για το ερέθισμα που την οδήγησε στο να ασχοληθεί με την υποκριτική, η ίδια αποκάλυψε πως ήταν μια θεατρική παράσταση του “Οιδίποδα” με τον Τσακίρογλου. “Έψαχναν άτομα για να κάνουν το “λαό της Θήβας” και ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στο θέατρο”, ανέφερε.
Ακόμη, την ρωτήσαμε να μας διηγηθεί ένα περιστατικό που της έχει συμβεί και το θυμάται έντονα. “Πρόσφατα είχαμε μια σκηνή, όπου ο Χαϊκάλης με παρακαλεί για μια ακόμη φορά γονατιστός. Εκεί που μου έχει, λοιπόν, αγκαλιάσει τα γόνατα, έχασα την ισορροπία μου και είχαμε μια πτώση. Έχεί πλάκα, όλα αυτό. Δεν έγινε και κανένα πολύ σοβαρό ατύχημα, αλλά εκείνη τη στιγμή γελάσαμε λίγο”, εξομολογήθηκε.
Τέλος, όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η ίδια ανέφερε πως δεν της αρέσει να κάνει σχέδια. “Δεν θέλω να κάνω σχέδια. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More