Σ. Τσιμτσιλή: Ετοιμάζεται για το γάμο της! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Λίγο αγχωμένη και πολύ χαρούμενη για τη σημερινή μέρα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια του Alter βρέθηκε μετά τις 2 το μεσημέρι στο κτήμα Νάσιουτζικ, όπου ξεκίνησε να ντύνεται νυφούλα.
Το TLIFE την συνάντησε στην είσοδο του χώρου που θα γίνει ο γάμος της και η δεξίωση και ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη. Η ίδια μας είπε πως περιμένει με ανυπομονησία την αποψινή βραδιά που θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Θέμη.
«Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλά δεν κρύβω ότι έχω ένα μικρό σφίξιμο στο στομάχι τώρα που πλησιάζει η ώρα του γάμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη χθεσινή νύχτα, η ίδια είπε πως δεν έκανε bachelor party, αλλά πέρασε το βράδυ αγκαλιά με τον καλό της. «Να πω την αλήθεια μας προβλημάτισε λίγο αυτό το θέμα με τον Θέμη. Αλλά αποφασίσουμε να μην κάνουμε κάποιο party πριν το γάμο. Αφού τόσο καιρό μένουμε μαζί και ουσιαστικά ζούμε σαν να είμαστε παντρεμένοι είπαμε να κοινμηθούμε αγκαλιά την τελευταία μέρα πριν το γάμο. Έτσι ξεκουραστήκαμε κιόλας. Το πρωί ξυπνήσαμε ήρεμα, ήπιαμε μαζί το καφεδάκι μας και μετά έφυγα από το σπίτι για να έρθω να ετοιμαστώ», σημείωσε.
Μαζί της στην προετοιμασία είναι η μαμά της και η αδελφή της, οι φίλες της και κάποιοι συγγενείς. «Έχουν έρθει όλοι οι δικοί μου άνθρωποι εδώ για να με βοηθήσουν να ετοιμαστώ. ¨όπως καταλαβαίνεται το γλέντι για το γάμο έχει ήδη ξεκινήσει…», πρόσθεσε.

Η Σταματίνα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία με τον σύντροφό της Θέμη Σοφό στον Άγιο Σεραφείμ στις 8 το βράδυ. Μετά το γάμο θα ακολουθήσει το γαμήλιο γλέντι στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Read More

And More