Το TLIFE κάνει εκπομπή με την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Δες φωτογραφίες

H Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκε πολύ στα επαγγελαματικά της φέτος λόγω όλων των εξελίξεων στο Alter.

Εκείνη όμως είναι πολύ αισιόδοξη σαν άνθρωπος και δεν το βάζει ποτέ κάτω και φυσικά δεν σταματά να γεμίζει το χρόνο της κάνοντας πράγματα που τις αρέσουν. Απόδειξη είναι και η συμμετοχή της στο Dancing On Ice που ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή με τον μεγάλο τελικό.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν η γλυκιά παρουσιάστρια κάνει πρόβες για την χορογραφία της πάνω στον πάγο αλλά παράλληλα μας κρατάει συντροφιά μέσα από την συχνότητα του Ρυθμού! Μία νέα συνεργασία που την χαροποίησε και την έφερε ξανά στα παλιά της λημέρια.

“Το στούντιο βρίσκεται δίπλα στη σχολή του Ant1 και αυτό μου φέρνει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό και είναι λίγο συμβολικό για εμένα”, δήλωσε η Σταματίνα στο TLIFE, αφού έχει τελειώσει την σχολή δημοσιογραφίας του καναλιού του Αμαρουσίου.

Η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη με την καθημερινή της εκπομπή. “Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο. Είναι πολύ άμεσο και έχει μια ξεχωριστή μαγεία. Σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείς με τον κόσμο πιο ουσιαστικά”, εξήγησε. Έτσι, καθημερινά από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα επιλέγει την αγαπημένη της ελληνική μουσική και κρατάει παρέα στους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού.

Το TLIFE βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην δεύτερη εκπομπή της και μοιράστηκε μαζί της τον ενθουσιασμό και την καλή της διάθεση.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More