Σήμερα ο γάμος Τζόρβα – Ατσιδάκου στο Θησείο!

Γαμπρός θα ντυθεί σήμερα ο γοητευτικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την αγαπημένη του Χρυσαυγή Ατσιδάκου στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη στο Θησείο.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά πάντα χαμηλό προφιλ στη σχέση του και οι δυο τους προσπάθησαν να δώσουν στο γάμο τους όσο λιγότερη δημοσιότητα γίνεται. Ωστόσο, σήμερα το απόγευμα θα έχουν στο πλευρό τους συγγενείς και τους φίλους τους. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι συνάδελφοι της Χρυσαυγής, αλλά και άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού. Μετά το γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση στο Island στη Βάρκιζα.

Η νεαρή δικηγόρος έχει επιλέξει για τη μεγάλη μέρα ένα ρομαντικό και κομψό νυφικό που θα το συνδυάσει με γόβες και θα έχει απαλό φυσικό μακιγιάζ.
Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα φύγει μετά το γάμο για την Ιταλία. Εκεί, ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού και η δικηγόρος σχεδιάζουν να περάσουν μια ρομαντική εβδομάδα στη λίμνη Κόμο όπου, όπως λέγεται, τα νιόπαντρα και ερωτευμένα ζευγάρια συνηθίζουν να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Η σχέση τους μετρά 6 χρόνια και οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 όταν η γλυκιά δικηγόρος ήταν στο γραφείο Τύπου του Παναθηναίκού. Από τότε είναι αχώριστοι και μάλιστα, οι φίλοι του ζευγαριού μιλούν για δυο ανθρώπους πολύ ερωτευμένους.

Η Χρυσαυγή είναι 28 ετών, πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών και έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για περισσότερο από δύο χρόνια. Εχει κάνει μεταπτυχιακό στο Δίκαιο Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης στη Νότιο Γαλλία και γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά. Παράλληλα με τη Νομική σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας στο Κολωνάκι. Πριν λίγο καιρό άνοιξε το δικό της δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι.

Όσο για τον Αλέξανδρο Τζόρβα, αναφέρουμε ότι ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του ΠΑΟ και το 2001 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Κατά καιρούς δόθηκε δανεικός σε διάφορες ομάδες μικρότερων κατηγοριών .Την πρώτη του συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό την πραγματοποίησε την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2006-07. Το καλοκαίρι του 2007 μεταγράφηκε στον ΟΦΗ όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις που είχαν ως αποτέλεσμα την κλήση του στην Εθνική απο τον ομοσπονδιακό προπονητή Ότο Ρεχάγκελ. Το καλοκαίρι του 2008 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Ο Αλέξανδρος έχει ψηφιστεί ανάμεσα στους πιο σέξυ αθλητές της Ευρώπης και ήταν ένας περιζήτητος εργένης, μέχρι που επισημοποίησε τη σχέση του με την Χρυσαυγή.

Οι δυο τους αρχικά είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2012. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή τους οδήγησαν στο να επισπεύσουν το γάμο τους…

Το TLIFE τους εύχεται η ώρα η καλή!

Read More

And More