Λαμπερές παρουσίες στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Δέσποινας για το “Χαμόγελο του παιδιού”

Ένα χριστουγεννιάτικο bazaar αφιερωμένο στο “Χαμόγελο του παιδιού” διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής στο κτίριο του Ομίλου Αποστολόπουλου στο Κεφαλάρι η Δέσποινα Βανδή. Πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz βρέθηκαν εκεί για να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό σκοπό.

H Δέσποινα είναι άψογη επαγγελματίας αλλά πάνω απ’ όλα μητέρα, η οποία ξέρει πολύ καλά να μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένειά της. Η ίδια ήταν πολύ ενθουσιασμένη που θα βοηθήσει με αυτήν την πρωτοβουλία τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Με αφορμή λοιπόν τις γιορτινές μέρες η γνωστή τραγουδίστρια βοήθησε στη διοργώνωση του συγκεκριμένου bazaar, του οποίου τα έσοδα θα πάνε στο “Χαμόγελο του παιδιού”. Στο πλευρό της βρέθηκαν πολλοί διάσημοι, οι οποίοι διάλεξαν από το bazaar τα δώρα που θα χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, η Φαίη Σκορδά, η Κρίστυ Τσολακάκη, ο Αλέξανδρος Παρθένης και πολλοί άλλοι. Από την εκδήλωση δεν έλειπαν και οι στενοί συνεργάτες της Δέσποινας, ο Κώστας Καπετανίδης και ο Φοίβος.

Η Δέσποινα ήταν στο Κεφαλάρι από το πρωί μαζί με τα παιδιά της και φρόντισε, ώστε όλα να πάνε καλά, ενώ σαν καλή μαγείρισσα που είναι ασχολήθηκε και λίγο με τα κουλουράκια που έψηναν εκείνη την ώρα για όσους βρέθηκαν εκεί.
Στο χώρο υπήρχαν οι αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων τον παιδιών και την τιμητική τους είχαν η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης, ενώ υπήρχε ειδικός χώρος, όπου τα παιδιά μπορούσαν να απασχολούνται δημιουργικά από εθελοντές, να φτιάχνουν κουλουράκια, να φωτογραφίζονται με τον Άγιο Βασίλη και να ζωγραφίζουν τα προσωπάκια τους!

Ακόμη, στο συγκεκριμένο bazaar ο κόσμος μπορούσε να βρει home made γλυκίσματα, ginger bread houses και σοκολάτες, στολίδια, ρουχαλάκια, παιχνίδια, βιβλία CD και DVD, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, αξεσουάρ και μικρά δωράκια που έχουν προσφέρει πολλοί δωροθέτες – υποστηρικτές.
Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Η Κρίστυ Τσολακάκη, φορτωμένη με ψώνια για καλό σκοπό!


Η Ευγενία Μανωλίδου με τα παιδιά της!


Η Φαίη Σκορδά με την Γωγώ Αυγερινοπούλου


Ο Φοίβος


Ο Κώστας Καπετανίδης!


Ο Αλέξανδρος Παρθένης


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Read More

And More