Το TLIFE στα backstage του νέου video clip της Μελίνας των Vegas με τον Νικηφόρο!

Τα γυρίσματα για το νέο video clip του τραγουδιού “Κάνω Κύκλους” έκαναν χθες ο Νικηφόρος και η Μελίνα Μακρή των Vegas. Οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν από το χθες το πρωί στη Νέα Μάκρη και τη Ραφήνα για να οπτικοποιήσουν το νέο τους τραγούδι.
Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια και εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία και τα γυρίσματα του ολοκαίνουριου clip. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, οι δυο πρωταγωνιστές κάνουν κύκλους για να βρουν το άλλο τους μισό…

/

Με πολύ κέφι και καλοκαιρινή διάθεση οι δυο τραγουδιστές, που συναντήθηκαν πρώτη φορά καλλιτεχνικά στη σκηνή του ANODOS, όπου εμφανίζονταν μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα, ανανέωσαν το ραντεβού τους και τραγουδούν μαζί ένα ντουέτο που θα συζητηθεί.

/

Η συνάντηση-έκπληξη του Νικηφόρου με την Μελίνα έχει τον τίτλο “Κάνω κύκλους”, σε μουσική και στίχους Άρη Κλεισούρα, και πρόκειται για ένα υπέροχο τραγούδι που μπλέκει αρμονικά στοιχεία από την pop και τη rock μουσική και σε παρασύρει στον ρυθμό του από την πρώτη ακρόαση!
Δες τι έγινε στα παρασκήνια του γυρίσματος:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More