Βίκυ Κουλιανού: Ο άντρας με τον οποίο είναι αχώριστη και η πασαρέλα με νυφικά στην AXDW!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 17η Athens Xclusive Designers Week και το TLIFE έχει πλούσιο υλικό και στην κατηγορία της μόδας. Ένα από τα πιο καταξιωμένα μοντέλα της Ελλάδας, η Βίκυ Κουλιανού, δεν μπορούσε να λείπει από την πασαρέλα.

Το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής μόνο για να παρακολουθήσει φίλους σχεδιαστές, ενώ την Δευτέρα περπάτησε στην πασαρέλα με νυφικά Miltos. Η απορία όλων ήταν ποιος ήταν ο γοητευτικός άνδρας που τη συνόδευε…

Πρόκειται για τον τραγουδιστή Στέφανο Δημοσθένους, ο οποίος είναι πολύ καλός της φίλος και κάνουν καθημερινή παρέα. Ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 11 χρόνια και κατάγεται από την Κύπρο, όπου και γνωρίστηκε με τη Βίκυ πέρισυ το καλοκαίρι, μέσω του σχεδιαστή Παντελή Μήτσου. Από τότε είναι αχώριστοι και στην Αθήνα. Στην δισκογραφία μπήκε το 2009 ενώ πρώτα τον είχε τραβήξει ο χώρος του αθλητισμού αφού είναι τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ.

Ο Στέφανος αυτή την περίοδο σημειώνει επιτυχία με το τραγούδι του “Θάλασσες Φιλιά” από την Feelgood Recors

Με την Βίκυ ανταλάσσουν απόψεις και συμβουλές τόσο σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περπατήσει στην πασαρέλα η Βίκυ Κουλιανού κι έτσι χθες φόρεσε δημιουργίες Miltos – συγεκριμένα νυφικά στο τέλος της επίδειξης – κι έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δες φωτογραφίες

Read More

And More