Το ΤLIFE στη συνέντευξη της Α. Βίσση για τον Παναθηναϊκό. Δες φωτογραφίες

Η Άννα Βίσση και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συναντήθηκαν στο Zafolia Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89), στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου που δόθηκε λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία υπέρ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που θα γίνει την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Η Άννα Βίσση ως γνωστή φίλη του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να μην δεχτεί αυτή την πρόταση και να μην τραγουδήσει για την αγαπημένη της ομάδα!

Μεταξύ άλλων η απόλυτη σταρ ευχαρίστησε τον σύλλογο του Παναθηναΐκού για αυτή την ευκαιρία και είπε πως είναι πολύ χαρούμενη αφού νιώθει πως έτσι παροτρύνει και βοηθάει τα νέα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό. Άλλωστε είναι και η ίδια αθλήτρια και η γυμναστική είναι κάτι που αγαπάει.

Στη συνέντευξη τύπου βρέθηκε και ο Αντρέας Μικρούτσικος αφού στηρίζει τον Παναθηναϊκό και τραγούδησε με την Άννα τον ύμνο της ομάδας!

Στη συναυλία, οι φίλοι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Άννα Βίσση – η οποία πάντα στηρίζει την ομάδα – υποστηρίζοντας ταυτόχρονα με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα της καρδιάς τους, μιας και τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών τμημάτων του Ομίλου. Μαζί με την Άννα Βίσση θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Σαμπάνης και η Βέρα Μπούφη. Η συναυλία θα στηριχθεί επίσης και με την παρουσία πολλών παικτών του ΠΑΟ.

Read More

And More