O φαντάρος Ηλίας Βρεττός στο TLIFE: “Τα πάντα γύρω μας φαντάζουν να θέλουν αλλαγή”

Ο Ηλίας Βρεττός υπηρετεί την μαμά πατρίδα κι ενώ μέχρι πρόσφατα τον απολαμβάναμε με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Κώστα Μαρτάκη και την Ελένη Φουρέιρα στο ”Άνοδος Stage”, τώρα τραγουδάει κυρίως στις σκοπιές!

Ήρθε η ώρα, ύστερα από πολλές αναβολές, να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία στη μονάδα της αεροπορίας στρατού στη Λαμία, χωρίς όμως να αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις! Άλλωστε το τραγούδι είναι κάτι που τον γεμίζει και τον κάνει ευτυχισμένο

Στις άδειές του κάνει κάποιες εμφανίσεις ή ασχολείται με την προώθηση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς… «Μέτρα τ’ αστέρια» μας λέει με καταξιωμένους συντελεστές να υπογράφουν τα νέα του τραγούδια.

Το ομότιτλο τραγούδι αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή κι από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει για πολλές εβδομάδες στην κορυφή του ελληνικού airplay. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Ηλίας έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο γρήγορα ανερχόμενος καλλιτέχνης των τελευταίων ετών!

Κι αν νομίζεις ότι αυτό σημαίνει καλύτερη μεταχείριση επειδή είναι λόγω επωνυμίας, ο Ηλίας το διαψεύδει κατηγορηματικά υπογραμμίζοντας πως κάνει κανονικά τις υπηρεσίες του, όπως όλοι οι υπόλοιποι φαντάροι.

Αυτό που τον κάνει όμως να ξεχωρίζει από τους άλλους φαντάρους είναι το ταλέντο του και η ικανότητα που έχει να μιλάει για τον εαυτό του με απόλυτη ειλικρίνεια. Μέσα στο στρατό ανακαλύπτει και συνειδητοποιεί περισσότερα πράγματα για τον εαυτό του και φυσικά τα μοιράζεται με το TLIFE!

Ποια είναι η εικόνα που έχεις για την απόλυτη ευτυχία;
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει απόλυτη επιτυχία. Γενικά ο όρος του «Απόλυτου» δεν με βρίσκει σύμφωνο, όσο ψηλά και αν έχεις φτάσει πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;
Το να έρθει η στιγμή που θα έχω είτε εγώ είτε κάποιο πολύ δικό μου πρόσωπο κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου απόφθεγμα;

«Ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό» το οποίο το έχω και σε τατουάζ στο σώμα μου γραμμένο στα λατινικά!

Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχεις κάνει;

Το να ανοιχθώ στο πέλαγος με ένα μικρό σκαφάκι μαζί με την παρέα μου υπό άσχημες καιρικές συνθήκες πράγμα που μας έκανε να θέσουμε τις ζωές μας σε κίνδυνο.

Ποιο είναι ο αγαπημένος σου προορισμός για διακοπές;
Ένα απ’ τα αγαπημένα μου μέρη είναι η Εύβοια, στην οποία πηγαίνω από πολύ μικρός λόγω της καταγωγής της μητέρας μου. Δεν παύω όμως να πιστεύω ότι κάθε προορισμός μπορεί να είναι ο ιδανικός αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη παρέα.

Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σου;
Είμαι αρκετά πεισματάρης και εγωιστής.

Ποιο χαρακτηριστικό προτιμάς περισσότερο σε κάποιον;

Εκτιμώ ιδιαίτερα το να εκπέμπει ο άλλος θετική ενέργεια, ευγένεια και να είναι κοινωνικός.

Τι θεωρείς πιο σημαντικό στη σχέση σου;
Όταν είμαι σε σχέση, θέλω να υπάρχει επικοινωνία και σεβασμός! Χωρίς αυτά τα δύο δεν υπάρχει σχέση για μένα.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;
Να προσέχεις πως συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί τους ίδιους ανθρώπους θα συναντήσεις σε μια πιθανή κατηφόρα.

Πότε έκλαψες για τελευταία φορά;
Δεν κλαίω πολύ συχνά, πρέπει να φτάσω στα όρια μου για να συμβεί κάτι τέτοιο. Τελευταία φορά έκλαψα όταν με συγκίνησε μια φίλη μου με μια ευγενική και ανθρώπινη κίνηση.

Σε ποιες περιπτώσεις λες ψέματα;
Λέω αθώα ψέματα προκειμένου κάποιες φορές να αποφύγω άβολες καταστάσεις. Γενικά όμως σαν άνθρωπος είμαι ειλικρινής και αυθόρμητος πράγμα που πολλές φορές παρεξηγείται.

Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείς υπερβολικά;
Τον τελευταίο καιρό λόγω του ότι εκπληρώνω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις χρησιμοποιώ εκφράσεις όπως «Μάλιστα», «Διατάξτε» «… και σήμερα» μετρώντας αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την απόλυση μου.

Τι ή ποιον αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου;

Την οικογένεια μου και τους φίλους μου τους οποίους έχω πάνω απ’ όλους και όλα.

Ποιο άλλο ταλέντο θα ήθελες να έχεις;

Θα ήθελα να ήμουν καλός στα μαστορέματα και τις διάφορες μικροδουλειές στο σπίτι γιατί πραγματικά δεν το έχω καθόλου!

Ποια είναι η σχέση σου με το facebook, το twitter και γενικότερα το internet;

Έχω τρία προφίλ στο Facebook τα οποία διαχειρίζομαι ο ίδιος όπως και το twitter Μου. Γενικά η σχέση μου με το διαδύκτιο είναι αρκετά καλή και περισσότερο το χρησιμοποιώ για επαγγελματικούς λόγους.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου φανταστικός ήρωας;
Ο Lion-o απ’ τους Thundercats.

Πού θα ήθελες να ζεις αν δεν έμενες στην Αθήνα;
Σε ένα τροπικό νησί που όλα θα κυλούν σε αρμονικούς ρυθμούς.

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στον εαυτό σου, τι θα ήταν αυτό;
Όσον αφορά την εξωτερική μου εμφάνιση έχω συμβιβαστεί και έχω μάθει να αγαπώ τον εαυτό με τα ελαττώματα του. Όσον αφορά τον χαρακτήρα μου θα ήθελα να ήμουν λιγότερο εγωιστής.

Αν μπορούσες να αλλάξεις κάτι στον κόσμο που ζεις, τι θα ήταν αυτό;
Ζούμε σε μια περίοδο που τα πάντα γύρω μας φαντάζουν να θέλουν αλλαγή, το πρώτο που θα προσπαθούσα να αλλάξω θα ήταν η ψυχολογία του κόσμου έτσι ώστε να χαμογελάμε όλοι περισσότερο και να γκρινιάζουμε λιγότερο. Μόνο σκεπτόμενοι θετικά όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

Read More

And More