Θ. Χούντα: Με δεμένα χέρια και πόδια είχαν οι απαγωγείς τη δημοσιογράφο. Τι αποκαλύπτει ο σύζυγός της στο TLIFE

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της δημοσιογράφου Θάλεις Χούντα, η οποία εξαφανίστηκε την Παρασκευή 21 Μαρτίου ενώ ο σύζυγός της και γνωστός δικηγόρος Νίκος Μπούρας, κατήγγειλε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι η σύζυγός του είχε πέσει θύμα απαγωγής. Ευτυχώς η δημοσιογράφος αφέθηκε χθες ελεύθερη.

Ο σύζυγός της δικηγόρος Νίκος Μπούρας, μίλησε στο TLIFE για την περιπέτεια της Θάλειας, λέγοντας πως είναι πολύ καλά στην υγεία της και δεν φέρει κανένα τραύμα εκτός από τους μώλωπες στα χέρια και στα πόδια από το σχοινί με το οποίο την είχαν δέσει οι απαγωγείς. Η δημοσιογράφος όλες τις ημέρες ήταν δεμένη στα χέρια και στα πόδια, φιμωμένη ενώ της έβαλαν και κουκούλα. “Το θέμα που πρέπει να δούμε τώρα είναι η ψυχολογική της κατάσταση” είπε ο κ Μπούρας στο TLIFE. Ο κ. Μπούρας ανέφερε πως είδε τη σύζυγό του αδυνατισμένη και σε ερώτησή μας για το αν της έδιναν τροφή κατά τη διάρκεια της κράτησή της, απάντησε πως της έδιναν σάντουιτς, αλλά η ίδια λόγω της ταραχής της δεν μπορούσε να φάει, παρά λίγες μπουκιές.

Αυτή την ώρα η Θάλεια Χούντα ξεκουράζεται στο σπίτι της ενώ συνέχεια δίπλα της βρίσκεται ο σύζυγός της, προσπαθώντας να την κάνει να ξεχάσει την περιπέτειά της. Σήμερα η Θάλεια Χούντα θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στη ΓΑΔΑ, ενώ θα υποδείξει και στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, το σημείο που την άφησαν ελεύθερη.

Πως αφέθηκε ελεύθερη

Η Θάλεια Χούντα αφέθηκε ελεύθερη χθες το απόγευμα στις 4. Τηλεφώνησε στο σύζυγό της, από το κινητό του οδηγού του ταξί στο οποίο επιβιβάστηκε. Ο σύζυγός της τη συμβούλεψε να πάει στην ΓΑΔΑ όπου και έμειναν για κατάθεση μέχρι αργά χθες το βράδυ. Ο κ. Μπούρας λόγω της έρευνας που διεξάγεται δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την απαγωγή.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, χθες στην κατάθεσή της στην ΓΑΔΑ, επειδή ήταν σε κατάσταση σοκ, δεν μπόρεσε να πει πολλά στους αστυνομικούς παρά μόνο ότι το δωμάτιο που την κρατούσαν ήταν λιτό.


Read More

And More